Argeta Exclusive Akademija - Argeta Slovenia
Spread Love

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Argeta exclusive akademija

Argeta Exclusive je kot velik podpornik razvoja vrhunske kulinarike ustanovil poseben mentorski program, ki bo mladim kuharskim talentom odprl vrata v svet ekskluzivne kulinarike in jim tako omogočil doseganje njihovih kulinaričnih sanj.

LETOŠNJA MLADA TALENTA

Letošnja udeleženca Argeta Exclusive Akademije sta Jaka Martinčič in Ana Mucić, ki bosta lahko nabirala znanje in izkušnje v prestižnih kuhinjah Slovenije in Hrvaške. Spremljajte njuno pot, ki ju bo v naslednjih petih mesecih popeljala v kuhinje petih priznanih chefov.

JAKA MARTINČIČ

JAKA MARTINČIČ
Jaka Martinčič je svoje prve kuharske korake naredil v gimnazijskih letih, čeprav je že od malega govoril, da bo kuhar. Svoje izkušnje je do sedaj nabiral v tajski restavraciji Chutys in restavraciji TaBar, kjer je začel z obvezno šolsko prakso, nato pa nadaljeval kot pomočnik v kuhinji. Navdušuje se nad razmišljanjem in filozofijo krožnikov chefov Alaina Ducassa, Rasmusa Munk in Gagana Ananda. Verjame, da maslo izboljša vsako jed, sebi pa najraje pripravi piščančji curry ali testenine.

ANA MUCIĆ

ANA MUCIĆ
Že kot majhna je Ana pomagala mami v kuhinji in navdušenje nad kulinariko je še vedno spremlja. Zase pravi, da je pozitivna in kreativna oseba, ki se ne želi omejiti na zgolj eno področje kulinarike. Izkušnje je do sedaj nabirala v kuhinjah najboljših hotelih v Dubrovniku in v vrhunski splitski restavraciji Šug, največ pa se je naučila od chefa Davida Skoka iz restavracije Batelino. Motivira jo razvijanje lastnega kulinaričnega razmišljanja in spoznavanje modernih trendov gastronomije. Nekoč si želi odpreti svojo restavracijo, kjer bo lahko njena kreativnost zares prišla na dan.

PET IZJEMNIH MENTORJEV

Vsak od udeležencev bo opravil enomesečno pripravništvo v kuhinjah petih vrhunskih chefov, ki so v preteklosti že pustili svoj pečat v svetu Argete Exclusive.

bullet
Janez Bratovž

bullet
Luka Košir

bullet
Nikola Tadijanović

bullet
Teo Fernetich

bullet
Alessandro Gavagna

O AKADEMIJI

Argeta Exclusive Akademija je poseben mentorski program, ki bo mladim kuharskim talentom ponudil ekskluzivno možnost učenja od največjih slovenskih in hrvaških kuharskih velemojstrov. Izbranim študentom gastronomije bo vsako leto pripadla edinstvena izkušnja, ki jih bo izstrelila v orbito vrhunske kulinarike.