Moderna prozivodnja - Argeta Bosnia

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Uvjeri se svojim očima

Posjeti nas i uvjeri se u kvalitet!
Video 360°

Najmodernija, visokotehnološka proizvodnja

Naša je proizvodnja najmodernija i visokotehnološka jer pod strogom kontrolom od prvih sirovina do zatvaranja pakovanja stvaramo samo najbolje proizvode, na šta smo veoma ponosni.

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC*

*Primjenjuje se na označene proizvode.

Kontrola kvaliteta

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC*

*Primjenjuje se na označene proizvode.

Naši vrhunski stručnjaci najprije precizno provjere kvalitet svih sirovina i ambalaže, a zatim pomoću modernih kontrolnih instrumenata i laboratorijskih ispitivanja prate proizvodni postupak sve do zatvaranja i sterilizovanja pašteta. Zadnje analize obavljaju se tokom 10-dnevnog karantina, prije nego što proizvod otputuje na police u trgovinama.

Termička obrada

Sterilnost i trajnost proizvoda obezbjeđujemo termičkom obradom. Radi se o potpuno besprijekornom tehnološkom procesu koji je plod dugogodišnjih istraživanja i iskustva. Zahvaljujući ovom procesu, nijedan naš proizvod ne sadrži konzervanse.

Uvjeri se svojim očima

Svjesni smo da su riječi samo riječi, zato te u duhu potpune transparentnosti očekujemo u našem proizvodnom pogonu, gdje se možeš na svoje oči uvjeriti u kvalitet Argetinih proizvoda.

  • 1. POSJETA
  • 2. OSOBA ZA KONTAKT
  • 3. ZAHVALA
Obavezno polje
Obavezno polje
Obavezno polje