Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Predanost društvu

Veoma smo svjesni odgovornosti koju nosimo. Stoga smo aktivno u potrazi za segmentima društva u kojima možemo doprinijeti, poboljšati ih i nadograditi, rado se pridružujemo pozitivnim lokalnim projektima i ponosno podržavamo stvaranje bolje i uspješnije budućnosti.

Naša predanost društvu

 

U okviru obrazovanja, podrške boljoj ishrani i promocije sporta pozitivno ćemo uticati na kvalitet života 20 miliona ljudi.

Poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života

Želimo ponuditi kvalitetnu i edukativnu zabavu za djecu, povećati broj sadržaja za djecu i sa njima povezanih projekata.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • Poboljšati kvalitet zabavno-obrazovnog sadržaja za djecu.

Kao veliki ljubitelji vrhunskog kulinarstva, želimo osigurati uspješan razvoj i svijetlu budućnost ovog zanimanja, zato ljudima želimo približiti ukuse jela prestižnih chefova, a mladim kuharima omogućiti prva iskustva u vrhunskim kuhinjama.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • Omogućiti našim potrošačima lakši pristup vrhunskom kulinarstvu.

Popularne e-knjige za djecu

Stvorili smo digitalnu zbirku edukativnih interaktivnih priča za djecu različitih uzrasta, koje su nastale u saradnji s poznatim razvojnim psihologom i timom afirmisanih dječjih pisaca i ilustratora. 

E-knjige su osmišljene da podstaknu razvoj različitih kognitivnih sposobnosti djece različitih uzrasta i predstavljaju zabavan i koristan sadržaj kojim će se djeca s jedne strane rado baviti, a s druge će od njega imati koristi.

Poboljšanje kvaliteta života u društvu

Finansijska podrška sporta, obrazovanja i kulture.

 

Kroz sponzorstva i donacije ćemo aktivno ulagati i uraditi nešto dobro društvu zauzvrat u području sporta, kulture i obrazovanja.

 

OBAVEZE I CILJEVI DO 2030. GODINE:

  • Izdvojiti 1% naše dobiti za sponzorstva i donacije./li>

Dobra djela koja stvaraju nova

Iako vjerujemo da život predstavlja ono što sami od njega stvorimo, svjesni smo da nam ponekad treba i malo pomoći. Zbog toga smo zahvaljujući inicijativi #SpreadGood u Bosni i Hercegovini, Makedoniji i na Kosovu stvorili Val dobrih djela. 

Kampanjom koja je među ljudima pobudila činjenje dobrih djela potaknuli smo realizaciju više od 4.000 dobrih djela i izmamili barem isto toliko iskrenih osmijeha u tri države. Zahvaljujući donacijama za najznačajnije dobrotvorne i zdravstvene ustanove u svakoj zemlji, kampanji smo se pridružili i mi.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.