Mama na odmoru - Argeta Bosnia

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

22.03.2021

Mama na odmoru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Argeta ohrabruje ljude da na život gledaju iz druge perspektive i da s vremena na vrijeme znatno unaprijede svoje svakodnevne navike. Zbog toga je Argeta svim majkama poklonila jedan dan odmora, a očevi i djeca su iz prve ruke mogli vidjeti koliko aktivnosti majke zapravo i svakodnevno obavljaju kod kuće.

»Draga porodico,

Argeta će vašoj mami priuštiti slobodan dan, odvesti je na opuštajući odmor i priuštiti ugođaj koji zaslužuje. Ova kutija posjeduje sve što vam je potrebno za sate koje namjeravate provesti sami kod kuće. Ovdje ćete pronaći paket Argetinih proizvoda koji će obradovati vaše stomačiće, tu je i Kocka kućanskih poslova koja će vaše aktivnosti pretvoriti u zabavu, a mamu neće dočekati hrpa kućanskih obaveza kada se raspoložena vrati s odmora«, ovo su pročitali očevi i djeca zahvaljujući pismima priloženim u namjenski dizajniranim paketima Mama na odmoru, a majke su se zadovoljno osmjehnule, odahnule i otišle uživati zahvaljujući Argeti. Poklonjen im je dakle jedan slobodan dan.

U paketima Mama na odmoru priložene su ukusne zakuske.
U paketima Mama na odmoru skrivalo se ponešto i za svakog člana porodice; bon za masažu namijenjen mami, a za ostale tu je bio paket raznih Argeta namaza i Kocka aktivnosti uz koju su djeca učila o kućanskim poslovima i ujedno se dobro zabavljala. Ne samo da su morali obrisati prašinu, iznijeti smeće i razgrnuti veš, već im je Kocka pružila mogućnost da sami izaberu i obave aktivnost koju je trebalo dodatno završiti kod kuće. Na taj način, mame su zaista mogle biti potpuno bezbrižne dok su uživale u dobrom provodu. Međutim, mama zapravo nikada ne prestaje brinuti o svojoj porodici i samo „slanje na odmor“ nije dovoljno, jer se neko mora pobrinuti i za užinu. Ovdje je Argeta odigrala značajnu ulogu. Svojim proizvodima olakšala je majčinske brige, a zahvaljujući kvalitetnim i hranjivim namazima omogućila da se stomačići napune i da kod kuće niko ne ostane gladan.

Odlične reakcije na društvenim mrežama

Učešće u Argetinoj kampanji bilo je veoma visoko, s preko 3.600 pratilaca koji su željeli poslati svoje majke na odmor. Veliki broj reakcija na društvenim mrežama je ujedno i sjajan dokaz da su ljudi svjesni kako mame imaju stvarno najteži posao na svijetu, a Argeta im je uvijek spremna pomoći.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.

Sa riječi na djela

U nastavku vam predstavljamo projekte kojima ispunjavamo neka od naših obećanja.