Ljubitelji kulinarskih užitaka, predstavnici medija i kuharski blogeri dobili su ono što su željeli i prepustili se degustaciji novog okusa Argeta Exclusive i uživanju u prefinjenim gurmanskim remek-djelima kuharskog majstora Janeza Bratovža.

Argeta Exclusive à la restoran JB spaja naizgled neočekivano. Njen jedinstven okus odlikuje se pomno izabranom kombinacijom sastojaka, kojim dominiraju kandirana narandža i konjak.  Ekskluzivna receptura prava je poslastica za najveće gurmane. Svoje mišljenje o novom okusu uskoro ćete moći stvoriti i sami jer već novembra stiže na police hipermarketa, supermarketa i boljih trgovina.

Kao što je rekao Enzo Smrekar, glavni direktor SPP Delikatesni namazi i idejni otac devete Argete Exclusive, „Argeta uvijek želi ponuditi samo najbolje, a ekskluzivnim okusom nudi i nešto zaista posebno. O izazovima saradnje s vrhunskim majstorima kuhinje otkrio je da je „najveći izazov zajednički stvoriti fin recept koji se može ostvariti i u širokoj proizvodnji. Iskusna ekipa Argetinih stručnjaka i ovaj put je izuzetno dobro sarađivala s majstorom kuhinje Janezom Bratovžem i ponosno mogu reći da Argeta á la restoran JB odražava baš sve nijanse vrhunskog recepta svjetski renomiranog majstora kuhinje Janeza Bratovža. Svi smo veoma ponosni na novi okus.”