5 načina kako izvući ono najbolje iz ljetnih noći - Argeta 5 načina kako izvući ono najbolje iz ljetnih noći - Argeta Bosnia

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

5 načina kako izvući ono najbolje iz ljetnih noći

Vrijeme čitanja 2 min Podijeli

Vazduh je topao, nebo je vedro, a vi uživate u osjećaju potpune slobode. Ali umjesto da samo gledate TV sa otvorenim balkonskim vratima, probajte neke od ovih svježih ideja kako iskoristiti ljetne noći sa porodicom i prijateljima.

1. Večera bez kuhanja

Priredite večeru bez kuhanja sa svojim komšijama. Razmislite o tome: toplo je vrijeme i niste baš raspoloženi za kuhanje. Samo izvadite neki sir, krekere i Argeta paštetu, otvorite bocu pjenušavog vina i uživajte u laganoj i opuštenoj noći.

2. Pogledajte film pod zvijezdama

Nije li zabavnije od gledanja filma na vašem TV-u dok sjedite na kauču? Poredajte stolice u bašti i ponesite računar – to je tako jednostavno! I ne zaboravite grickalice (evo ideje) – nikada ne biste trebali gledati film gladni!

3. Organizujte porodične olimpijske igre u vašem dvorištu

Umorni ste od onih klasičnih porodičnih okupljanja na kojima djeca trče okolo, a mama vas tjera da jedete više nego što je ljudski moguće? Iskoristite vedre ljetnje noći i organizujte porodičnu olimpijadu sa igrama koje svi mogu igrati – samo se pobrinite da vaš brat ne postane previše konkurentan. Dajte mu nešto da pojede kako biste mu skrenuli pažnju sa igre – znate da voli svoju Argetu.

4. Zapalite logorsku vatru

Umjesto da samo popijete piće sa svojim prijateljima, organizujte paljenje logorske vatre – pucketanje plamena i prijatan miris drveta stvorit će tople osjećaje smirenosti i sreće. Tostirajte malo hljeba na vatri, dodajte malo Argete i noć je već savršena.

5. Piknik u skrivenoj uvali

Ako ste na moru, uzmite korpu i napunite je nekim poslasticama (Argeta može biti odličan izbor), a zatim iznajmite mali motorni čamac ili čamac sa veslima i povedite svoje prijatelje ili porodicu na brzu misiju pronalaska skrivene uvale samo za vas.

Trebamo li reći nešto više? Ne, ali vi možete! I više ste nego dobrodošli da nam pošaljete svoje najbolje ideje za predivne tople ljetnje noći na [email protected].

Još