Patak Junior puše svojih 18 svijećica - Argeta Patak Junior puše svojih 18 svijećica - Argeta Bosnia

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionisati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Klikom na “Prilagodi postavke” možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Patak Junior puše svojih 18 svijećica

Vrijeme čitanja 1,5 min Podijeli

Patak Junior ove godine slavi svoj 18. rođendan. Tokom svih ovih godina bio je sjajan drugar najmlađim ljubiteljima Argeta paštete.

Patak Junior rođen je 2001. godine, iste godine kao i Argetin podbrand Argeta Junior. Sve paštete za naše juniore imaju blaži, manje intenzivan okus i stoga su vrlo popularne kod naših mlađih konzumenata. Patak Junior je zavolio paštetu od prvog dana kada ju je okusio. On zna sve o tome kako se proizvodi, jer voli znati što jede. Rekao nam je:

“Volim paštetu Argeta Junior, jer je izrađena od visoko kvalitetnih sastojaka,
začinjena prirodnim začinima i napravljena bez dodatnih konzervansa.
Ona također ne sadrži nikakve pojačivače okusa ili umjetne arome.”

Najbolji prijatelj djece

Patak Junior se jako raduje proslavi rođendana sa svojim prijateljima. Ima ih mnogo i iako je službeno odrastao, ta prijateljstva se nikada promjeniti neće.

A i kako bi mogla, kada je Junior dijelio toliko avantura s najmlađima Argeta ljubiteljima kroz digitalnu zbirku kvalitetnih obrazovanih i zabavnih knjiga za djecu?
On sa svojim prijateljem Zecom dijeli čokoladne osmjehe svima. U školi pomaže djeci da se nose s problemima s kojima se svakodnevno suočavaju. On je također postao detektiv i pomaže Hrabriši da pronađu vodu koja je nestala iz grada.

On toliko voli svoje ime Junior da je jednostavno odlučio da nikad ne ostari. Već planira nove, razigrane i zanimljive aktivnosti za svoje najbolje prijatelje. Uključujući i recepte pripremljene samo za najmlađe potrošače Argeta paštete.

Još