Exclusive 2020 - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

En priimek.Dve zgodbi.

V zgodbi Argete Exclusive sta svoje poglavje napisala tudi izjemno talentirana David in Gregor Vračko, brata, ki sta v svojih kreacijah predstavila svoji osebnosti – umirjeno prefinjenost in neustavljivo kreativnost.

Okusite vrhunskost bratov Vračko

Priznana mojstra kulinarike, ljubitelja lokalnih sestavin in tehnične dovršenosti.

Chef David Vračko goste navdušuje v restavraciji Mak, njegov brat, chef Gregor Vračko pa v z Michelinovo zvezdico nagrajeni Hiši Denk.

Svoji dovršeni igri okusov za Argeto Exclusive, v kateri sta skrila svoji osebnosti in vse kulinarične skrivnosti, sta posvetila svojima največjima navdihoma – drug drugemu.

Argeta Exclusive À la David Vračko – Pegatka z jurčki in s tartufi

Argeta Exclusive À la David Vračko – Pegatka z jurčki in s tartufi
David se je predstavil v intenzivnem, a izredno prestižnem okusu, v katerem je pegatko nadgradil s popolno kombinacijo jurčkov in tartufov, ki okus razvijajo od začetka do konca.

Navdušila vas bo že na prvi okus.

Argeta Exclusive À la Gregor Vračko – Teletina z lipo in medom

Argeta Exclusive À la Gregor Vračko – Teletina z lipo in medom
Gregor je v svoji kreaciji predstavil svojo umirjeno naravo v prefinjenih cvetličnih okusih, v katerih je bogati teletini dodal nežne cvetove lipe in cvetlični med za popoln sladkast zaključek.

Želeli jo boste tudi za sladico.
Odkrij, kaj bi in česa ne bi kuhala brata Vračko

in kdo bi bil glavni v njuni skupni restavraciji.

Predvajaj video
Zastavi vprašanje bratoma Vračko

in spoznaj njuni zanimivi osebnosti od blizu.

IZBERI VPRAŠANJE

VSTOPITE V DOŽIVETJE ZVOČNEGA OKUŠANJA

Namazi Argeta Exclusive sedaj zadovoljijo vseh pet čutov. Raziskovalni skupini tehnologov, zvočnih inženirjev in skladateljev je uspelo nemogoče – doživetje okušanja so s pomočjo znanosti prevedli v zvok. Prosimo, poskusite.

VSTOPITE

Več receptov