Exclusive 2021 - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

POPOLNOST DOPOLNJEVANJA

Nina in Gašper Čarman, sestra in brat, ki sta vsak zase izvrstna. A ko se dopolnita, nastane popolnost.

Spoznajte nova obraza tretje generacije kulinaričnih ustvarjalcev, ki spreminjata pogled na tradicionalno kulinariko in z nami delita svoj pozdrav iz kuhinje gostilne & vinoteke Danilo.

Kreativno dopolnjevanje brata in sestre – chefinje Nine Čarman in sommelierja Gašperja Čarmana – lahko okusite v popolni fuziji nežne posoške postrvi, izrazitega pehtrana in belega vina Sulec, ki ga je Gašper ustvaril posebej za Argeto Exclusive.

Nasvet sommeliera Gašperja Čarmana:
Sulec je elegantno, rahlo aromatično, mineralno belo vino, ki lepo dopolni in nadgradi Ninino pašteto kot samostojno jed ali kot sestavino v receptu. V Sulcu se dopolnjujejo tri sorte: lokalna Rebula, Sauvignon Vert in mednarodno priljubljen Chardonnay. Umirjenost rebule izjemno dopolnjuje nežnost postrvi, igrivost Sauvignona vert pa lepo nadgradi aromo pehtrana. Pred postrežbo ga ohladite na 8–12 stopinj Celzija.

EXCLUSIVE à la NINA ČARMAN

Po navdihu pozdrava iz kuhinje restavracije Danilo je chefinja Nina Čarman združila okus nežne posoške postrvi s tradicionalnim okusom pehtrana. Kombinacijo dopopolni vrhunsko belo vino Sulec, ki ga je ustvaril njen brat, sommelier, Gašper Čarman. Vrhunska kreacija bo razvajala vaše čute in vas vedno znova popeljala v svet kulinaričnih presežkov.

SPOZNAJTE OKUS

POPOLNO KULINARIČNO DOŽIVETJE

Izkusite popolno kombinacijo tradicionalnih okusov in sodobnega kulinaričnega navdiha. V enem ekskluzivnem paketu boste našli kar dve veliki gurmanski kreaciji – pašteto Argeta Exclusive a la Nina Čarman in vino Gašper Sulec, posebej za to priložnost ustvarjeno kombinacijo rebule, sauvignona vert in chardonnayja.

Ta vrhunska kulinarična kombinacija je na voljo v omejenih količinah, najdete pa jo v izbranih prodajalnah.

Doživite prvi
virtualni
pozdrav
iz kuhinje!

Iz kuhinje restavracije Danilo vas pozdravljata Nina in Gašper Čarman, kjer kombinacijo postrvi, pehtrana in belega vina Sulec gostom postrežeta kot pozdrav iz kuhinje. Spoznajte njuno filozofijo, od kod črpata navdih in kako se svojim znanjem dopolnjujeta do popolnosti!

Poglejte video