Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Argeta Exclusive à la Igor Jagodic

Dolgo pričakovano razkritje je tu: pod novo kulinarično mojstrovino omejene izdaje Argete Exclusive se je podpisal chef Igor Jagodic. Naj s svojimi izvrstnimi okusi očara tudi vas.

V 10. posebni izdaji Argete Exclusive spoznajte chefa Igorja Jagodica iz z Michelinovo zvezdico nagrajene restavracije Strelec – kulinaričnega virtuoza in mojstra ujemanja okusov, ki ga vodi preciznost in navdihuje francoska kuhinja. Namesto njega pogosteje govorijo njegove kreacije, s katerimi premika meje sodobne kulinarike ter s kreativnostjo razvaja misli in brbončice. Ekskluzivna zgodba nežne srne v objemu sveže maline in skrivnostnega črnega oreha bo zapeljala in navdušila tudi vas.

Prepustite se srni v objemu maline in črnega oreha

Navdih za svoj okus Argete Exclusive je chef Jagodic našel v eni najboljših jedi iz restavracije Strelec. Jed vsako sezono nekoliko spremenijo, a osnovne sestavine ostajajo enake – sočen srnin file, vloženi črni orehi, poslastica, ki jo pripravljajo sami, in malina, ki s kislino jed poveže v celoto in jo ponese na vrhunski nivo.

SPOZNAJ OKUS

Oglejte si trenutek razkritja

Oglejte si trenutek razkritja

Skrivnostni chef je dvigal prah in buril domišljijo mnogih – vse, dokler ga nismo slavnostno razkrili na posebnem ekskluzivnem dogodku, ki so se ga udeležili tudi zmagovalci nagradne igre.
Oglejte si video z dogodka in doživite navdušenje množice, ki je z chefa Jagodica pospremila z velikim aplavzom.
OGLEJ SI VIDEO

RECEPT ZA VLOŽENE ČRNE OREHE

Izjemna delicija, ki sicer zahteva veliko potrpežljivosti, a jo nagradi z nepričakovanim okusom in presenetljivo teksturo. Odlično se poda divjačini, sirnim ploščam ali kremnim sladicam.

Chef Igor Jagodic nam je zaupal svoj recept za to posebno sestavino - se boste priprave lotili tudi vi?

Oglej si recept

KAJ O CHEFU IGORJU JAGODICU PRAVIJO DRUGI CHEFI?

KAJ O CHEFU IGORJU JAGODICU PRAVIJO DRUGI CHEFI?

Kako bi chefa Jagodica opisali chefi preteklih sezon Argete Exclusive? Kdaj so ga prvič spoznali? Si zasluži stati med njimi? Kako bi opisali njegovo kuhinjo? Prisluhni njihovim zgodbam!
POGLEJ VIDEO

Chefi so prvič poizkusili nov okus Argeta Exclusive à la Igor Jagodic

Kakšni so bili njihovi prvi odzivi? Jim je bila kombinacija sestavin všeč? So imeli kakšne pripombe? Oglej si video, ki te bo zagotovo prepričal, da moraš poskusiti nov okus Argeta Exclusive!
POGLEJ VIDEO

Chefi so prvič poizkusili nov okus Argeta Exclusive à la Igor Jagodic