Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Kruh z drožmi po receptu chefinje Nine Čarman!

Razkrivamo ekskluziven recept chefinje Nine Čarman za kruh z drožmi, ki navdušuje tudi v njeni gostilni Danilo.

Uživajte v novem okusu Argete Exclusive à la Nina Čarman na sveže pečenem kruhu s puhasto sredico in hrustljavo skorjico.

Prijavite se na Argetine e-novice in recept boste nemudoma prejeli na e-naslov.
Zagotovite si ekskluziven dostop do recepta chefinje Nine Čarman!

Vrhunski kruh z drožmi

Čeprav so droži šele v zadnjih letih postale popularne, so z njimi pekle že naše prababice.

Droži ali divji kvas so fermentiran nastavek iz vode in moke, ki pri peki vseh vrst testa izboljšajo strukturo in okusnost. Z malce truda in veliko ljubezni jih lahko pripravimo tudi sami, postopek je zapisan v receptu chefinje Nine Čarman. Kruh z drožmi je lažje prebavljiv in manj redi, kar je odlična novice, saj se je mehki in puhasti sredici ter hrustljavi skorjici težko upreti.

Sedaj lahko kruh z drožmi, ki navdušuje tudi v gostilni Danilo, pripravite kar sami doma.

POPOLNOST
DOPOLNJEVANJA

Odkrijte kreativno dopolnjevanje brata in sestre – chefinje Nine Čarman in sommelierja Gašperja Čarmana, ki sta svoje znanje združila v vrhunskem pozdravu iz kuhinje.

Nov okus Argeta Exclusive à la Nina Čarman

Okusite popolno fuzijo nežne posoške postrvi, izrazitega pehtrana in belega vina Sulec, ki ga je Gašper ustvaril posebej za Argeto Exclusive.

odkrij nov okus