AL MK

Kush thotë se argëtimi nuk mund të fillojë me Argeta?

Edhe këtë verë merr pjesë në lojën tonë shpërblyese dhe argëtohu!
Fito Volkswagen T-Roc të ri dhe shpërblime tjera argëtuese, është e thjeshtë!

E tëra çfarë duhet të bësh është t’i ndjekësh këta 3 hapa:

Bli të paktën dy nga pastetat tua të preferuara Argeta prej 95g.
Dërgoje numrin e kuponit fiskal dhe kohën e blerjes.
Ndiq rezultatet e tërheqjes javore të shpërblimeve që do të shpallen në ueb-faqen tonë.

Shpërblimi kryesor

Volkswagen T-Roc të pret në tërheqjen finale.

Tërheqjet javore

Fito super shpërblime argëtuese çdo të premte!

13x
Samsung GalaxyNote 9
260x
Sony Playstation 4
3x
Tryeza futbolli
39x
Sony wireles kufje
130x
Argeta letra loje
260x
Argeta çanta shopingu

E ke kuponin fiskal? Plotësoji fushat e mëposhtme.

Fusha e detyrueshme.
Numri i këtij kuponi fiskal tashmë është i regjistruar.
Fusha e detyrueshme.
Fusha e detyrueshme.
Fusha e detyrueshme.
Shënoni e-mail adresë valide.
Fusha e detyrueshme.
i
*Ruaje kuponin fiskal si dëshmi për blerjen. Mos e ndërroni numrin e telefonit gjatë kohës sa zgjat
loja shpërblyese që të mund t’ju kontaktojmë në rast se fitoni.

**Tërheqjet javore (13 tërheqje) do të bëhen në këto data: 5, 12, 19 dhe 26 korrik, 1, 9, 16, 23 dhe
30 gusht, 6, 13, 20 dhe 27 shtator 2019.
Ju lutem pranoni kushtet.
prapa

Faleminderit për pjesëmarrjen!

Tash je një hap më afër që të fitosh një Volkswagen T-Roc të ri!

Kam edhe një kupon fiskal FITUESIT E MËPARSHËM

tregoju shokëve se je një hap më afër Volkswagen T-roc-ut të ri

Zbuloje botën e shijeve