Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Shikojeni vetë

Video 360°

Prodhim i fjalës së fundit, i teknologjisë së lartë

Ne përdorim një teknologji të fjalës së fundit dhe të lartë, duke aplikuar kontrolle të rrepta nga lëndët e para deri te hermetizimi i paketimeve për të krijuar vetëm produktet më të jashtëzakonshme për të cilat jemi shumë krenarë.

FSSC 22000

HACCP

HALAL*

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 50001

MSC*

*Aplikohet për produktet e shënuara.

Kontrolli i cilësisë

FSSC 22000

HACCP

HALAL*

ISO 9001 - ISO 14001 - ISO 50001

MSC*

*Aplikohet për produktet e shënuara.

Së pari,ekspertët tanë të lartë kontrollojnë me kujdes cilësinë e lëndëve të para dhe paketimeve përpara se të supervizojmë më pas të gjithë procesin e prodhimit deri në hermetizimin dhe sterilizimin e pâtéve me ndihmën e instrumenteve moderne të kontrollit dhe kërkimeve laboratorike. Analiza përfundimtare kryhet gjatë një karantine 10-ditore, përpara se produkti të dalë drejt pikave të shitjes.

Trajtimi me nxehtësi

Steriliteti dhe freskia afatgjatë arrihen përmes trajtimit me nxehtësi. Trajtimi me nxehtësi është një proces teknologjik krejtësisht i sigurt , i cili është rezultat i viteve të kërkimeve dhe përvojës, dhe garanton që të gjitha produktet tona të jenë pa konservues.