Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Zhvillimi i qëndrueshëm

Është e rëndësishme që ne të tregojmë mirënjohjen tonë dhe t’i kthejmë mjedisit në të cilin veprojmë dhe kujtdo që është përfshirë në këtë proces. Ne kemi shumë projekte me orientim drejtë qëndrueshmërisë, duke qenë se objektivat tona janë komplekse dhe ambicioze.

Cikli i jetës së Argeta

Duke klikuar në ikonë mund të mësoni rreth hapave që kemi marrë tashmë për të reduktuar ndikimin në mjedis.

bullet
Prodhimi i paketimeve

Gjatë prodhimit të paketimeve ne përdorim alumin të ricikluar, që është më miqësor për mjedisin se plastika apo edhe xhami.

bullet
Prodhimi i pâtésë në fabrikat në Izola dhe Sarajevë

Të gjitha fabrikat tona të prodhimit përpiqen të arrijnë kursimet më të mëdha të mundshme të energjisë, prandaj ne reduktojmë konsumin e energjisë dhe ujit.

bullet
Shpërndarja në dyqane

Afërsia e fabrikave të prodhimit ofron një udhëtim më të shkurtër dhe shpërndarje më pak sfiduese, që gjithashtu nënkupton më pak pasoja të dëmshme për mjedisin.

bullet
Fundi i ciklit të jetës së produktit

Të gjitha proceset janë të lidhura me një sistem cirkular ekonomie, që do të thotë se ne e dimë se nga vijnë të gjitha lëndët tona të para dhe planifikojmë se çfarë do të ndodhë me mbetjet.