Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Junior
1/1

Junior Original

Një shije e këndshme që u pëlqen të rinjve dhe atyre që janë të rinj në zemër.

Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes dhe mëlçI dhe erëza natyrale.
mish pule
erëza
Kalori
975 kJ (235 kcal)
Yndyrë
19 g *nga të cilat të ngopura 3,0 g
Karbohidrate
4 g *nga të cilat sheqerna 0,7 g
Proteina
12 g
Kripë
1,1 g
Përbërësit
Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes dhe mëlçI dhe erëza natyrale.
mish pule
erëza
vlera ushqyese
Kalori
975 kJ (235 kcal)
Yndyrë
19 g *nga të cilat të ngopura 3,0 g
Karbohidrate
4 g *nga të cilat sheqerna 0,7 g
Proteina
12 g
Kripë
1,1 g

Përdorimi

Lubrifikimi

Njomja

“PA” është më mirë

Gjatë krijimit të produkteve fantastike të Argeta ne zotohemi për më të mirën. Të gjitha produktet tona janë plotësisht pa konservantë, ngjyrues artificialë, përforcues të shijes dhe glutinë.

Pa

  • Konservues të shtuar
  • Përforcues artificialë shijeje
  • Ngjyrues artificialë
  • Glutinë

Shikojeni vetë

VIDEO 360°

Vizitoni këndin e ri elektronik të rosave

Dërgojini fëmijët tuaj në një botë argëtimi dhe aventurash edukative, ku do të gjeni:

  • libra të rinj elektronikë,
  • lojëra dhe sfida,
  • detyra ndërvepruese.
Bashkohuni me ne

#argeta #spreadgood