За правилно функционирање на веб-страницата и за подобрување на вашите искуства користиме колачиња: потребни, аналитички и маркетиншки. Со нив можете да управувате со кликање на „нагодување на поставките“. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

КВАЛИТЕТ

Користењето најдобри состојки дава производи со толку висок квалитет, што веќе нема што да им се додаде.
  • без вештачки бои
  • без додадени конзерванси
  • без вештачки засилувачи на вкус
  • без глутен

Најдоброто за вас

Argeta секогаш ги применува највисоките стандарди и со секој производ докажуваме дека дури и мал оброк може да даде врвен квалитет.

Користиме само:

  • избрани парчиња месо, риба или зеленчук и
  • 100 проценти природни зачини и растителни масла.

На овој начин, нашите производи претставуваат хранлив оброк во кој можете да уживате без грижи.

Обезбедуваме исклучителен квалитет преку:

  • современо производство со висока технологија
  • специјален процес на термичка обработка.

Тоа овозможува подолг рок на траење на производот на безбеден начин и без какви било вештачки додатоци.

И најдобар изглед, исто така

За најдобриот производ, не е доволно само да биде исклучителен по состав, затоа обезбедуваме и напредно пакување.

Алуминиум

Сите наши конзерви се направени од рециклиран алуминиум кој може целосно и бескрајно повторно да се употребува.

Подолг рок на траење

Алуминиумот обезбедува подолг рок на траење на производот.

Заштита од надворешни фактори

Алуминиумот обезбедува добра заштита од надворешни фактори.

Квалитет кој ќе ве убеди

Нашето високотехнолошко производство е во чекор со најновите стандарди за квалитет. Исто така, ве покануваме да направите виртуелна прошетка низ нашите погони со видео-записот од 360 степени.

Погледнете го видеото
Дознајте кои се нашите вредности

Ви го претставуваме животниот пат на Argeta и вредностите кои ја движат.

Дознајте повеќе