Spread LoveCombined Shape

Уверете се сами

Посетете нè и уверете се во квалитетот!
Видео од 360 степени

Современо производство со висока технологија

Работиме во современи и високо-технолошки производни погони, со примена на строги контроли, почнувајќи од првите суровини до затворањето на пакувањата за да креираме само најизвонредни производи со кои многу се гордееме.

FSSC 22000

HAACP

HALAL

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC

Контрола на квалитетот

FSSC 22000

HAACP

HALAL

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC

Прво, нашите врвни експерти внимателно го проверуваат квалитетот на суровините и на пакувањето, а потоа го надгледуваат целиот процес на производство сè до затворањето и стерилизација на паштетите, со помош на современи инструменти за контрола и лабораториска проверка. Крајната анализа се спроведува за време на 10-дневен карантин, пред производот да биде пуштен за продажба во продажните места.

Термичка обработка

Стерилизацијата и долготрајната свежина се постигнуваат преку термичка обработка. Термичката обработка е целосно безбеден технолошки процес, кој е резултат на долгогодишни истражувања и искуство и гарантира дека ниеден од нашите производи нема конзерванси.

Уверете се сами

Сфаќаме дека зборовите се само зборови, па затоа, во духот на целосна транспарентност, со задоволство ќе ве пречекаме во нашите производни погони, каде што сами ќе можете да се уверите во квалитетот на производите на Argeta.

  • 1. ТУРА
  • 2. ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ
  • 3. ВИ БЛАГОДАРИМЕ
Задолжително поле.
Задолжително поле.
Задолжително поле.