За правилно функционирање на веб-страницата и за подобрување на вашите искуства користиме колачиња: потребни, аналитички и маркетиншки. Со нив можете да управувате со кликање на „нагодување на поставките“. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Посветеност кон потрошувачите

Во Аргета, потрошувачите ги имаме во мислите и срцето во сè што правиме, бидејќи сакаме да го понудиме најдобриот и наједноставниот оброк за целосно уживање во храната и општо во животот.

Нашата посветеност кон потрошувачите

 

Посветени сме да им помогнеме на 20 милиони луѓе полесно да постигнат нутритивен баланс и поздрава исхрана.

Нутриционистички избалансирани производи

Сакаме да создадеме намази од месо и риба без вештачки адитиви и зеленчук, со етикета без ГМО.


ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Сите намази од месо и риба ќе го исполнат ветувањето „без додатоци“.
  • Ќе го зголемиме бројот на сертифицирани производи без ГМО.

Сакаме да го подобриме рецептот на производи со намалување на процентот на маснотии и сол и зголемување на процентот на протеини и други хранливи материи. Исто така, сакаме да го зголемиме бројот на производи погодни за луѓето со ограничувања во исхраната.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • ќе ја подобриме нутритивната структура на производите.

Сакаме да го зголемиме бројот на производи богати со хранливи материи.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Производи богати со хранливи материи.

Производи со толку висок квалитет што
нема што повеќе да им се додава.

Производи со толку висок квалитет што нема што повеќе да им се додава.

Во Аргета се придржуваме до највисоките стандарди и докажуваме дека дури и мал оброк може да понуди највисок квалитет. Ги избираме само најдобрите состојки, користиме квалитетни парчиња месо и риба, како и 100 проценти природни зачини и растителни масла.

Производите на Аргета можат да се пофалат со ознака „БЕЗ“, што гарантира дека не содржат вештачки засилувачи на вкус, конзерванси, вештачки бои или глутен. Сакаме да демократизираме врвен квалитет, врвни квалитетни состојки и врвни рецепти, кои ќе бидат достапни за најшироката можна јавност.

Одржливи состојки и квалитет и безбедност на производот

Усогласеност ќе обезбедиме со GFSI (Глобална иницијатива за безбедност на храната) стандардите и еколошките стандарди во производството. Исто така, овие стандарди ќе ги бараме и од нашите добавувачи.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Нашите производни единици ќе го одржуваат сертификатот FSSC 22000 и еколошките стандарди.

  • Најмалку 60 % од нашите добавувачи ќе имаат барем еден GFSI или еколошки стандард.

Сакаме да обезбедиме состојките што ги користиме во производството да се одгледани и уловени на одржлив начин.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Ќе купуваме месо и риба од одржливо размножување и производство, во согласност со достапната понуда, регулаторните барања и потенцијалот на пазарот.

Сакаме да ја зголемиме употребата на амбалажата во која нема додаден БПА.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Во нашето производство ќе користиме амбалажа БЕЗ БПА .

Транспарентност во нашето
модерно производство

Транспарентност во нашето модерно производство

Нашето производство е врвно и високотехнолошко бидејќи создаваме само производи од највисок квалитет под строг надзор, од првите суровини до затворањето на амбалажата, со што сме многу горди.

Со оглед на тоа дека зборовите се само зборови и во името на целосната транспарентност, задоволство ќе ни биде да дојдат сите кои сакаат самите да се уверат со свои очи во квалитетот на производите на Аргета. Може да направите виртуелна турнеја низ производството овде.

Растителна и урамнотежена исхрана

Зголемување на алтернативите за потрошувачите кои јадат помалку или не јадат месо

 

Сакаме да го прошириме портфолиото со додавање повеќе алтернативи без месо или зеленчук.

 

ПОСВЕТЕНОСТ И ЦЕЛИ ДО 2030 ГОДИНА:

  • Ќе понудиме поголем избор за вегани, вегетаријанци и флекситаријанци.

Најмодерно, високотехнолошко
производство на Аргета

Во производството обезбедуваме строг надзор од првите суровини до затворањето на амбалажата. Обезбедуваме стерилност и издржливост на производите преку термичка обработка, што претставува целосно беспрекорен технолошки процес со кој постигнуваме трајност на производот. Овој процес и единствениот рецепт ни овозможуваат Аргета производите да бидат без додатоци.

Од зборови до дела

Се вели дека ветувањата се само ветувања додека не ги исполните. Ние целосно се согласуваме со тоа. Исполнуваме некои од нашите ветувања преку проекти, кои се претставени подолу.

Од зборови до дела

Се вели дека ветувањата се само ветувања додека не ги исполните. Ние целосно се согласуваме со тоа. Исполнуваме некои од нашите ветувања преку проекти, кои се претставени подолу.