Argeta Junior - Argeta Macedonia
Spread Love

За правилно функционирање на веб-страницата и за подобрување на вашите искуства користиме колачиња: потребни, аналитички и маркетиншки. Со нив можете да управувате со кликање на „нагодување на поставките“. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Разиграни вкусови за најмладите.

Намазите Argeta Junior го претвораат секој оброк во забава за децата, полн со природни состојки и без стрес.
потопување
подмачкување

Откријте ги вкусовите

Децата едноставно ги обожуваат поради нивните благи и пријатни вкусови, а исто така и родителите, бидејќи им нудат на нивните деца хранлив оброк без штетни адитиви.

Е-книга на Argeta за малите деца

Три книги за деца полни со активности и со интерактивни задачи кои го стимулираат развојот на вашето дете.

  • Реномиран развоен психолог
  • Реномирани писатели
  • Игри и задачи
ПРОЧИТАЈТЕ ГИ Е-КНИГИТЕ
Новости

ЈУХУУУ, ПРИСТИГНА КОКОКРЕМ!

Новата Argeta Junior со кремлив вкус на пилешки гради и 20% кремлив намаз ги воодушевуваат сите гладни усти.

Регистрирајте се за е-вестите на Junior!

Никогаш не останувајте без инспирација за разиграни рецепти и незаборавни детски авантури.

Внесете валидна е-маил адреса.
Ве молиме прифатете ги условите.

Добредојдовте во светот на љубителите на Аргета!

Нашите новости нека бидат инспирација за луди авантури, незаборавна забава и вкусни рецепти.

заклучува

Регистрирајте се за е-вестите на Junior!

Регистрирајте се