За правилно функционирање на веб-страницата и за подобрување на вашите искуства користиме колачиња: потребни, аналитички и маркетиншки. Со нив можете да управувате со кликање на „нагодување на поставките“. Детални информации можете да најдете во нашата Политика за колачиња.

Junior
1/3

Junior KokoKrem

Благ кремлив вкус што сигурно ќе го насмее вашето дете.

Внимателно избрани парчиња гради од кокошка, млечен намаз и природни зачини.
пилешко месо
млечен протеин
зачини
КАЛОРИИ
985 kJ (237 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 4,0 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,6 g *Од нив шеќери 0,9 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
1,1 g
состојки
Внимателно избрани парчиња гради од кокошка, млечен намаз и природни зачини.
пилешко месо
млечен протеин
зачини
хранлива вредност
КАЛОРИИ
985 kJ (237 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 4,0 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,6 g *Од нив шеќери 0,9 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
1,1 g
Junior
2/3

Junior KremTuna

Кремлив деликатес од риба со додаден млечен намаз.

Внимателно избрани филети од туна, млечен намаз, моркови, сушени домати и природни зачини.
туна
млечен намаз
моркови
суви домати
КАЛОРИИ
984 kJ (237 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 4,1 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,5 g *Од нив шеќери 1,2 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
0,81 g
состојки
Внимателно избрани филети од туна, млечен намаз, моркови, сушени домати и природни зачини.
туна
млечен намаз
моркови
суви домати
хранлива вредност
КАЛОРИИ
984 kJ (237 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 4,1 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,5 g *Од нив шеќери 1,2 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
0,81 g
Junior
3/3

Junior Original

Пријатен вкус што ги воодушевува младите и младите по срце.

Внимателно избрани парчиња месо и џигер од кокошка и природни зачини.
пилешко месо
млечен протеин
зачини
КАЛОРИИ
975 kJ (235 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 3,0 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,0 g *Од нив шеќери 0,7 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
1,1 g
состојки
Внимателно избрани парчиња месо и џигер од кокошка и природни зачини.
пилешко месо
млечен протеин
зачини
хранлива вредност
КАЛОРИИ
975 kJ (235 kcal)
МАСТИ
19 g *Од нив заситени масти 3,0 g
ЈАГЛЕНИ ХИДРАТИ
4,0 g *Од нив шеќери 0,7 g
ПРОТЕИНИ
12 g
СОЛ
1,1 g

Употреба

Подмачкување

Потопување

„БЕЗ“ е подобро

Кога ги креираме производите на Argeta, не прифаќаме ништо помалку од најдоброто. Сите наши производи се целосно без конзерванси, вештачки бои, засилувачи на вкус и глутен.

Без

  • Додадени конзерванси
  • Вештачки засилувачи на вкус
  • Вештачки бои
  • Глутен

Уверете се сами

ВИДЕО ОД 360 СТЕПЕНИ

ПРИСТИГНА КОКОКРЕМ!

Новата Argeta Junior со кремлив вкус на пилешки гради и 20% кремлив намаз ги воодушевуваат сите гладни усти.

КОН ПРОИЗВОДОТ

Посетете го новото е-катче на патчето Јуниор

Влезете во свет на забавни и едукативни авантури со вашите деца, каде што ќе најдете:

  • нови е-книги,
  • игри и предизвици,
  • интерактивни задачи.
Придружете се