Spread LoveCombined Shape
AL MK

Кој вели дека забавата не може да почне со Аргета?

И ова лето учествувај во нашата нагрaдна игра и забавувај се!
Oсвој нов Volkswagen T-Roc и други забавни награди, едноставно е!.

Се што треба да направиш е да ги следиш овие 3 чекори:

Купи најмалку две омилени Аргета паштетиод 95г.
Испрати го бројот на фискалната сметка заедно со времето на купување:
Добитниците од секое неделно извлекување ќе бидат објавени на веб страницата.

Главната награда

Volkswagen T-Roc те чека на финалното извлекување.

Неделни извлекувања

Освој супер забавни неделни награди секој петок!

13x
Samsung GalaxyNote 9
13x
Sony Playstation 4
3x
маси за фудбал
39x
Sony безжични слушалки
130x
Аргета карти за играње
260x
Аргета шопинг торби

Имаш фискална сметка?

Задолжително поле.
Бројот на оваа фискална сметка е веќе регистриран.
Задолжително поле.
Задолжително поле.
Задолжително поле.
Внесете валидна е-маил адреса.
Задолжително поле.
i
*Чувај ја фискалната сметка како доказ за купувањето. Не го менувајте телефонскиот број за време на наградната игра за да може да ве контактираме во случај на добивка.

**Неделните извлекувања (13 извлекувања) ќе се одржат на следниве датуми: 05.07.,12.07., 19.07., 26.07.,01.08., 09.08., 16.08., 23.08., 30.08.,06.09.,13.09., 20.09.и 27.09.2019.
Ве молиме прифатете ги условите.
Назад

Благодариме за учеството!

Сега си еден чекор поблиску за да освоиш нов Volkswagen T-Roc!

Имам уште една фискална сметка ПРЕТХОДНИ ДОБИТНИЦИ

Кажи им на пријателите дека си еден чекор поблиску до VOLKSWAGEN T-ROC

Откриј го светот на вкусовите