Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Održivi razvoj

Smatramo važnim iskazivanje zahvalnosti i vraćanje sredini u kojoj poslujemo i svima koji su uključeni u taj proces. Uvek imamo dovoljno održivo usmerenih projekata jer su naši ciljevi složeni i ambiciozni.

Životni ciklus Argete

Klikom na ikonu otkrijte koje mere smo već preduzeli za smanjenje uticaja na životnu sredinu.

bullet
Proizvodnja ambalaže

U proizvodnji ambalaže koristimo reciklirani aluminijum koji je ekološki puno prihvatljiviji nego na primer plastika ili čak staklo.

bullet
Proizvodnja paštete u fabrikama u Izoli i Sarajevu

Budući da sve naše proizvodnje nastoje da ostvare što veće energetske uštede, smanjujemo potrošnju električne energije i vode.

bullet
Distribucija do prodavnica

Blizina proizvodnje omogućava kraći put i jednostavniju distribuciju, što znači i manje štetnih posledica po životnu sredinu.

bullet
Kraj veka trajanja proizvoda

Svi postupci su spojeni u sistem kružne ekonomije, što znači da znamo odakle stižu sve sirovine i planiramo šta će se desiti sa našim otpadom.