Argeta širi dobro - Argeta Serbia

Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

22.03.2021

Argeta širi dobro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Dobra dela su trenuci koji ulepšavaju dan i izmamljuju osmeh na licu. Lep gest, iskren razgovor ili fizička pomoć mogu nekome puno značiti, zato smo u Argeti pokrenuli inicijativu #SpreadGood.
U Argeti verujemo da je život ono što sami od njega stvorimo. Ali ponekad nam svima treba malo pomoći, pa smo stvorili talas dobrih dela u inicijativi #SpreadGood kako bi svet postao još bolji. Talas smo pokrenuli donacijama dobrotvornim i zdravstvenim ustanovama te promocijom dobrih dela u lokalnom okruženju.

Argeta finansijski pomaže donacijama

Uz pomoć ljubitelja Argete, donirali smo 24 000 KM projektu Pomozi.ba ‘Obrok za sve’ u Bosni i Hercegovini, gde volonteri pripremaju i dostavljaju obroke i druge zalihe hrane starijim i bolesnim osobama i osobama sa invaliditetom. U Severnoj Makedoniji smo donirali 20 000 EUR Klinici za infektivne bolesti i febrilna stanja u Skoplju. Ovom donacijom su kupili nadzornu stanicu koja je omogućila centralizovano praćenje pacijenata i ostalu medicinsku opremu koja im je preko potrebna za najbolju moguću negu.
Klinika za infektivne bolesti u Skoplju je dobila donaciju od 20 000 EUR #SpreadGood
I na Kosovu su dobri gestovi obradovali mnoge ljude uz pomoć naše kampanje, jer smo uz pomoć ljubitelja Argete poklonili medicinsku opremu fondaciji AMC, koja razvija zdravstvene programe za majke i njihove bebe. Oprema će se koristiti za opremanje klinika za ginekologiju i neonatologiju u Prištini.
Klinika za neonatologiju u Prištini je dobila donaciju za opremu #SpreadGood
Institucije u Bosni i Hercegovini, na Kosovu i u Severnoj Makedoniji iskreno su se obradovale donacijama koje će im olakšati svakodnevni rad.

Talas dobrih dela u lokalnom okruženju - više od 4 000 dobrih dela u tri države

Na Argetinoj internet stranici i na društvenim mrežama smo prikupili i dodatne predloge za dobra dela koja svaki pojedinac može da donese u svoje lokalno okruženje i među najbliže. Predloge smo objavljivali na društvenim mrežama, gde smo postigli sjajan odziv, jer su ljudi delili fotografije svojih dobrih dela i na taj način dodatno podstakli druge ljude da se i oni pridruže talasu dobrih dela #SpreadGood. Uz pomoć naše kampanje smo pokrenuli više od 4 000 dobrih dela u tri države.
Tako smo uz pomoć inicijative #SpreadGood dokazali da dobra dela stvaraju i šire nova dobra dela.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.