Mama na odmoru - Argeta Serbia

Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

22.03.2021

Mama na odmoru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Argeta podstiče ljude da na život gledaju iz druge perspektive i ponekad znatno promene svoje svakodnevne navike. Zbog toga je Argeta majkama poklonila jedan dan odmora, a očevi i deca su iz prve ruke mogli da vide koliko aktivnosti majke svakodnevno obave kod kuće.
»Draga porodice, Argeta će vašoj mami pružiti slobodan dan i odvesti je na opuštajući odmor i ugađanje koje zaslužuje. Ova kutija sadrži sve što vam je potrebno za vreme koje nameravate provesti sami kod kuće. Ovde ćete pronaći komplet Argetinih proizvoda koji će obradovati vaše želučiće, kao i kocku kućnih poslova koja će vaše aktivnosti pretvoriti u zabavu, a mamu neće dočekati gomila kućnih poslova kada se odmorna vrati s odmora«, pročitali su očevi i deca zahvaljujući pismima priloženim u lično dizajniranim paketima Mama na odmoru, a majke su se zadovoljno nasmešile, odahnule i krenule ka jednodnevnom uživanju koje im je omogućila Argeta. Naime, dobile su jedan slobodan dan.
U paketima Mama na odmoru obezbeđene su ukusne zakuske.
U paketima Mama na odmoru skrivalo se nešto za svakog člana porodice – vaučer za masažu namenjen mami, a za ostale paket raznih namaza Argete, kao i kocka aktivnosti uz koju su deca učila o kućnim poslovima i istovremeno se dobro zabavljala. Ne samo da su morali obrisati prašinu, izneti smeće i okačiti veš, već im je kocka pružila opciju da sami izaberu i obave zadatak, koji je morao da se obavi kod kuće. Tako su mame zaista mogle biti potpuno bezbrižne dok su uživale u dobrom provodu na odmoru. Međutim, mama zapravo nikada ne prestaje brinuti o svojoj porodici i samo „slanje na odmor” nije dovoljno jer neko mora da obezbedi užinu. Ovde je Argeta odigrala posebnu ulogu. Svojim proizvodima olakšala je majčinske brige, jer je kvalitetnim i hranljivim namazima uspešno obezbedila da se želučići napune i da kod kuće niko ne ostane gladan.

Vrhunski odziv na društvenim mrežama

Odziv na Argetinu kampanju bio je veoma visok, sa preko 3.600 pratilaca koji su želeli da pošalju svoje majke na odmor. Veliki broj reakcija na društvenim mrežama predstavlja odličan dokaz da su ljudi svesni da mame imaju zaista najteži posao na svetu. A ovde je Argeta uvek spremna da im pomogne.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.