Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

SPREAD GOOD

»Eat good, feel good, spread good.«

“Spread good” je naš održivi program pomoću kojeg primenjujemo filozofiju širenja najboljeg za sve kako na proizvodnom, tako i na ekološkom i društvenom polju.

Svesni smo odgovornosti koju nosimo kao brend sa međunarodnom dimenzijom, zato aktivno ulažemo u postizanje održivih ciljeva.


Pročitajte naš izveštaj o održivosti za 2022.

Misija

Praviti najbolje male obroke na najiskreniji način.

Vizija

Omogućiti ultimativni doživljaj bezbrižnih malih obroka.

Izazove pretvaramo u mogućnosti

Naše društvo i naša planeta se suočavaju sa velikim i važnim izazovima.
Svesni smo hitnih promena ekosistema koje prehrambena industrija treba da prihvati. Svesni smo važnosti zdrave i kvalitetne hrane te povećane potražnje za biljnom ishranom. Svesni smo da imamo moć da pomognemo onima kojima je potrebna pomoć.

 

Naša uloga je da se proaktivno zalažemo za inicijative i aktivnosti koje će širiti dobro u svim oblastima te poboljšati svet za nas i za naše potomke.

 

Obaveze našeg održivog programa “Spread good” smo podelili na tri ključne oblasti.

Predanost korisnicima

Želimo da ponudimo najbolje moguće proizvode sa visokokvalitetnim sastojcima, bez aditiva, u sigurnoj ambalaži i za sve ukuse.

Predanost životnoj sredini

 U proizvodni proces već dugo ugrađujemo elemente održivog razvoja kojima želimo da svojim korisnicima, partnerima, zaposlenima i životnoj sredini vraćamo samo dobro.

Predanost društvu

Obraćamo pažnju na one kojima je to zaista potrebno, a uključivanjem lokalnih preduzetnika, talentovanih sportskih nada i drugih dobrotvornih inicijativa u dugoročne projekte, nudimo više od jednokratne pomoći.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.

Sa reči na dela

Kažu da su obećanja samo obećanja dok ih ne ispunite i u potpunosti se slažemo sa tim. Ispunjavamo neka naša obećanja na projektima koje predstavljamo u nastavku.