Inspiracija za nove namaze dolazi od popularnog humusa koji je neizostavni deo gastronomije Bliskog Istoka već hiljadama godina. Reč humus koja u prevodu znači leblebija, osnovni je sastojak Argetinih  namaza od povrća. Kombinovan sa paletom zanimljivih dodataka nastaje savršen obrok za ljubitelje zdravih zalogaja, sportske entuzijaste i moderne porodice koje iako u stalnom pogonu, ipak ne odustaju od zabavih i šarolikih obroka.

Među novim kombinacijama povrtnih ukusa možete da probate Povrtni namaz Natur, klasičan humus namaz idealan za sve vrste hleba koji lako može da posluži i kao slastan dip-umak uz sveže povrće ili slane grickalice. Ukus Mediterana dolazi do izražaja u Povrtnom namazu sa dodatkom crnih maslina, koji se savršeno slaže uz sušeni paradajiz, sir i grisine, dok će domaćinski šmek svakom obroku dati Povrtni namaz sa crvenom paprikom. Oni skloniji egzotičnijim kombinacijama ukusa uživaće u Povrtnom namazu od crvene tikve i đumbira ili Povrtnom namazu od cvekle i rena.

Nova Argetina linija namaza od povrća kreće sa prodajom u Sloveniji nakon čega je možemo očekivati i na ostalim tržištima.