Budite kreativni sa izazovom za tri obroka - Argeta Serbia

Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Budite kreativni sa izazovom za tri obroka

Vreme čitanja 2 min Podeli

Umorni ste od beskrajnih planiranja šta kuvati za naredni dan. Ponekad je potrebno da vas neko pogura u pravcu kreativnosti. Naravno ne mora da vas pogura kuvar koji je odlikovan Mišelinovim zvezdama ili neki kuvar profesionalac. Neko treba samo malo da vas gurne, ali dovoljno da se malo zateturate i sapletete. Možda vam bude neugodno, možda se i rasplačete ali na kraju dana ćete znati da je neophodno da nas neko ponekad pogura.

Ko bi to mogao da vas pogura?

Zašto ne biste ponekad pustili mališane da vas poguraju i povedu putem razbijanja kreativnih blokada kada je kuvanje u pitanju. Prepustite mališanima posuđe i, barem na trenutak se podsetite kako i nesavršene stvari mogu da nas učine srećnim, radosnim i slobodnim.

Šta ćemo, ustvari, da radimo?

Kreiraćemo lepe, zabavne i iskrene uspomene sa našom decom.

Poenta ove vežbe je da naučimo da se opustimo. Zvuči jednostavno, zar ne? Pustićete dete da uradi sav posao, da bude vaš šef. Naravno, u svakoj vežbi neophodan je izazov, zato će vaše dete morati da iskoristi Argetu pri pripremi jela.

Vaše dete će morati da pripremi tri različita jela: doručak, popodnevnu užinu i večeru. Mi ćemo vam dati spisak namirnica koje su osnova svakog od ovih obroka. Na vama je da odlučite koliko i kojeg Argeta proizvoda ćete kupiti, a onda je red na vašeg Junior šefa da osmisli recept.

Doručak:

  • Voće
  • Mlečni proizvodi

Popodnevna užina:

  • Proteini
  • Povrće

Večera:

  • Žitarice
  • Mlečni proizvodi

Smatramo da ne postoje loše ideje, zato vas pozivamo da kulinarska remek-dela vaših mališana podelite sa nama. Šaljite nam fotografije i recepte koje su vaši klinci napravili na [email protected] i ne zaboravite na dete u sebi.

Više o