Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Argeta ima novi izgled.

Vreme čitanja 6 min Podeli

Argeta, koja prati filozofiju najboljih, oduševljava svoje ljubitelje sa novim, modernim dizajnom posle šest godina.

Nova era Argeta namaza.

Usavršavanje proizvoda i pomeranje granica kategorije u kojoj radimo je uvek bilo deo našeg DNK. Konstantno unapređivanje proizvoda i recepture izdvojilo nas je na vodeće mesto većine evropskih tržišta i, što je važnije, kao prvi izbor potrošača širom Evrope.

Novim dizajnom pakovanja smo se udaljili od industrijskog izgleda koji preovlađuje među konkurencijom u kategoriji i uneli više boje u hladan dizajn na koji smo naviknuti kada su mesni i riblji namazi u pitanju. Novi izgled Argete se obraća našim potrošačima na drugačiji, upadljiviji način. Ilustracija, kao centralni element novog dizajna, povezuje potrošača sa karakterom svakog ukusa i pričom koja iza njega stoji.

Šta nam novi dizajn nudi?

Kroz novi pristup predstavljanja proizvoda, menjamo ceo vizuelni identitet Argeta mesnih i ribljih namaza, a kasnije i svih Argeta Junior dečijih namaza.

Argetina široka paleta proizvoda omogućava svima da nađu njihov omiljen ukus. Ipak, da bi ljubitelji Argete našli željeni ukus lakše i brže, novi vizuelni dizajn prati više od 20 ilustracija koje će vam reći nešto novo svaki put i odvesti vas u potpuno novi svet. Ilustracije, Argetinom novom dizajnu, daju toplinu i otvaraju prostor za maštanje.

Svojom šarenolikošću novi dizajn će obogatiti i ulepšati svaki vaš obrok u društvu naših delikatesnih namaza. Ovaj bogat, ali stilizovan izgled sumira naš karakter i tvrdnju o jedinstvenom ukusu.

Novi izgled je topliji i otvara vrata mašti!

Argetina misija je da teži savršenstvu. Poboljšanjem proizvoda iznutra i spolja pratimo davno zacrtanu viziju u kojoj je potrošač uvek na prvom mestu. Ovome svedoči i naša nova komunikaciona platforma koja je zasnovana na obnovljenom identitetu Argete. Repozicionirali smo se kao brend sa misijom da inspiriše i ojača ličnost glavnim sloganom: “Život je ono što od njega stvaramo.”

U Argeti želimo da se pomerimo od tehničke komunikacije usredsređene na funkcionalne benefite. Mi budimo emocije i priče koji inspirišu i vode živote naših potrošača. Nov vizualni identitet Argete slikom manifestuje naš pogled na svet, otvara vrata mašti i oživljava njene ukuse.

Uz novi dizajn, svaki obrok sa Argetom je iskustvo za sva čula, iskustvo koje nas učvršćuje na  poziciji najboljeg u kategoriji.

Autor nove Argeta ambalaže je agencija Yootree. Oni kažu da “novi izgled Argete reflektuje karakter svakog njenog jedinstvenog ukusa ilustracijama i pričama. Prednost ovog tipa brendiranja je da upotrebom raznovrsnih motiva na Argetinom pakovanju, predstavljamo široku paletu ukusa njenim ljubiteljima i nudimo im raznoliko i autentično vizualno iskustvo.”

Konceptualni dizajn Yootree ilustracija se oslanja na dva ključna postupka:

  1. naglašavanje ukusa suptilnim siluetama vrste mesa od kojih je namaz napravljen
  2. davanje osećaja porekla i prirode svakom ukusu, ilustracijama koje predstavljaju različite motive, kao što je motiv avanture u vidu noćnog kampovanja u prirodi, letnji, praznični motiv Mediterana, zeleni pašnjaci Alpa ili orijentalni motivi Magreba.

 

Kada smo pitali agenciju Yootree koji Argeta dizajn pakovanja im je omiljen, rekli su da im se sviđaju svi, jer svaki ima svoju priču i jedinstvene karakteristike. “U vreme rada na dizajnu pakovanja tokom pandemije i  masovne izolacije, posebno nam se dopala činjenica da i dalje možemo da osetimo bar neke lepote sveta zajedno kod kuće uz Argetu”, zaključili su.

Šta je sa ukusom?

Naravno, najvažnije smo sačuvali za kraj. Uprkos potpunoj promeni u dizajnu ambalaže, Argeta namazi su i dalje onakvi kakve ih najviše volite – jedinstveni, kremasti i puni ukusa.

U životu je važno izgledati dobro. Zato, ne propustite novi izgled Argeta namaza i počastite se svojim omiljenim ukusom već danas.

Već možete pogledati sve na našem sajtu.

Više o