#Argeta - Argeta #Argeta - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

#Argeta

Čas branja 2 min Deli vsebino

Glede na vsestranskost življenja, vsakodnevne spremembe, vse nepričakovane izzive, ki jih pred nas postavi življenje, vzpone in padce, dobro in slabo, ne glede na vse je v življenju dobro imeti konstanto, ki jo lahko prilagodimo svojemu načinu življenja ne glede na priložnost.

Potrebovali smo nekaj dolgih noči brskanja po Instagramu, da smo našli resnične primere, kako so se izdelki Argeta prilagodili vašemu načinu življenja. V nadaljevanju je krajši izbor zanimivih objav, ki prikazujejo, kako in kje vse naši izjemni potrošniki posežejo po Argeti.

Pa začnimo z dvema prijateljema, ki sta se odločila, da si bosta kokošjo pašteto Argeta privoščila na adrenalinski motokorsi dogodivščini in se tako napolnila z dodatno energijo. Bravo, fanta, upamo, da sta imeli tudi motorja dovolj moči!

Tudi Ironmeni si morajo kdaj odpočiti. To je Igor, ki se je odločil, da dvigne noge ter si privošči pašteto Argeta, paradižnik in polnozrnato francosko štruco na plaži v Drveniku.
Lepo, Igor!

Potovalni bloger se je odločil, da si odpočije od napornega urnika in se poda na zaslužen pohodniški izlet v Bosno in Hercegovino. Destinacija? S pašniki bogata gora Vlašić.

In ker je smeh resnično pol zdravja, končajmo to izdajo člankov #Argeta s komično noto. Tako se je privrženec iz Bosne in Hercegovine odločil uporabiti držalo za skodelico v svojem avtomobilu – bravo, pozdravljamo tvojo iznajdljivost!

Hvala, ker ste izdelke Argeta sprejeli kot del svojega življenja, in hvala, ker ste del naše zgodbe. Ne pozabite, #Argeta, in morda boste svojo fotografijo zagledali že v naslednjem članku #Argeta.

Več