Čas za ustvarjalnost: toast Junior - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Čas za ustvarjalnost: toast Junior

Čas branja 1 min Deli vsebino

Tokrat bo imel tvoj otrok na glavi kapo glavnega kuharja, kar pomeni, da bo v središču tega kulinaričnega projekta. Sam/a boš tako v vlogi pomožnega kuharja/kuharice in največjega oboževalca/oboževalke svojega malega šefa. Tvoja naloga je, da spodbudiš otrokovo domišljijo pri ustvarjanju zabavnih in raznolikih sendvičev.

Vključi glasbo. Zapleši. Zapoj. Ustvari vzdušje, ki bo spodbudilo otrokovo kulinarično ustvarjalnost. Ne pozabi, da nobena zamisel ni slaba, nemogoča ali preveč nora. Verjemi, tudi ti boš začutil/a potrebo, da si pripraviš zabaven in domiseln sendvič. Kar pogumno! Če zbudiš otroka v sebi, se še enostavneje povežeš z malim šefom.

Sestavine:

  • Argeta Junior Original
  • rženi toast
  • beli toast
  • kisle kumarice
  • češnjev paradižnik
  • paprika (različnih barv)

… ali kar koli drugega, kar najdete v hladilniku.

Priprava:

Pripravi kuhinjske pripomočke – pribor, krožnike in desko za rezanje. Vzemi toast in namaži pašteto Argeta Junior kot osnovo. To je to. Od te točke se sprosti, ustvarjaj, se zabavaj in poskusi razmišljati zunaj okvirjev.

Ko si s svojim otrokom pripravljen/a na še malo več ustvarjalne kulinarične zabave, nov izziv in kuhinjske norčije, se podaj na naš kulinarični izziv obroka s tremi hodi. Toda pozor: nered bo mnogo večji, lepljivejši in, najpomembneje, zabavnejši, ti pa boš s svojim otrokom užival/a v mnogo več neprecenljivih trenutkih.

Več