Piknik brez slabe vesti s hamburgerji s tofujem - Argeta Piknik brez slabe vesti s hamburgerji s tofujem - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Piknik brez slabe vesti s hamburgerji s tofujem

Čas branja 1 min Deli vsebino

Zunaj diši po poletju. Zakaj ne bi pripravili piknika z družino in prijatelji? Izberite mojstra žara, ostali naj narežejo svežo zelenjavo in kruh in seveda poskrbijo, da mojstru žara ne bo zmanjkalo pijače. Pravi timski projekt.

Poslovite se od običajnega in prijatelje presenetite z lahkim hamburgerjem s tofujem, ki bo prava zvezda med ostalimi jedmi. Naj bo geslo Piknik brez slabe vesti. Zagotavljamo vam, da boste lahko po takšnih piknikih brez oklevanja skočili v kopalke.

Sestavine:

  • namaz Argeta Rdeča paprika ali Paprika pikant
  • namaz Argeta Rdeča pesa in hren
  • sveži tofu
  • polnozrnate žemlje
  • sveža zelenjava

Priprava:

Polnozrnate žemlje za minuto ali dve popecite na žaru, da postanejo bolj hrustljave. Nato na eno polovico žemlje namažite zelenjavni namaz Argeta Rdeča paprika ali Argeta Paprika pikant, na drugo pa namaz Argeta Rdeča pesa in hren. Popolna kombinacija za hamburger. Ko mojster žara naznani, da je popečeni tofu pripravljen, ga položite v žemljice skupaj s svežo zelenjavo, čebulo in avokadom. Dober tek, a bodite pripravljeni … da boste morda želeli še enega!

Več