Raček Junior bo upihnil 18 svečk - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Raček Junior bo upihnil 18 svečk

Čas branja 1,5 min Deli vsebino

Raček Junior letos praznuje svoj 18. rojstni dan. V vseh teh letih se je izkazal za odličnega spremljevalca najmlajših ljubiteljev Argete.

Raček Junior je bil rojen leta 2001, istega leta kot podznamka Argete z imenom Argeta Junior. Vse paštete za naše najmlajše imajo blažji, manj intenziven okus in so zato zelo priljubljene pri mlajših potrošnikih. Raček Junior te paštete obožuje, odkar jih je prvič pokusil. Natančno pozna njihovo pripravo, saj rad ve, kaj je. Zaupal nam je:

»Paštete Argeta Junior obožujem, ker so narejene iz visokokakovostnih sestavin, začinjene z naravnimi začimbami in nimajo konzervansov. Poleg tega tudi ne vsebujejo ojačevalcev okusa in umetnih arom.«

Najboljši prijatelj otrok

Raček Junior se veseli praznovanja rojstnega dne s svojimi prijatelji. Veliko jih ima in čeprav je uradno že odrasel, se ta prijateljstva ne bodo nikoli spremenila. Le kako bi se, ko pa je Junior toliko svojih dogodivščin delil z najmlajšimi ljubitelji Argete v digitalni zbirki kakovostnih poučno-zabavnih knjig za otroke? Z zajčkom je vsem delil čokoladne nasmehe. V šoli je otrokom pomagal pri spopadanju z vsakodnevnimi težavami. Postal je celo detektiv in pomagal teti Kroti najti pogrešano vodo, ki je izginila iz mesta.

Njegovo ime Junior mu je zelo všeč, zato se je odločil, da ne bo nikoli odrasel. Za svoje najboljše prijatelje že načrtuje nove, igrive in zanimive dejavnosti, vključno z recepti samo za najmlajše ljubitelje Argete.

Več