Zavihaj rokave za kruhove kroglice! - Argeta Zavihaj rokave za kruhove kroglice! - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Zavihaj rokave za kruhove kroglice!

Čas branja 1 min Deli vsebino

Ko v kulinariki pomislimo na kroglice, običajno obstanemo pri sladicah. Sladke kroglice čokoladnega užitka. Zato ti zastavljamo vprašanje: zakaj bi Argeto samo mazal/a na kruh, če lahko iz nje narediš izvrstne slane kroglice in se ob tem zabavaš z vso družino? Skupaj lahko pripravite ustvarjalen prigrizek, kar je koristno tudi za razvoj otrokovega usklajevanja rok in oči. Hiter in preprost recept je odlična izbira po treningu ali družinskem košarkarskem turnirju, zato le zavihaj rokave!

Sestavine:

  • pašteta Argeta Tuna
  • prepečenec
  • rženi toast
  • topljeni sir

Priprava:

Najprej rženi toast nareži na kvadrate, kroge ali zvezde. Izbira je tvoja, s tem samo dodaš nekoliko več igrivosti. Nato v posodi zmešaj pašteto Argeta Tuna in topljeni sir. Tukaj se začne zabavni del in packanje. Vse skupaj zmešaj z rokami. Nato zdrobi prepečenec (lahko si pomagaš z valjarjem) in ga dodaj mešanici tune in sira. Zdaj je čas, da iz tunine mešanice oblikuješ okusne tunine kroglice. Ko je vsaka kroglica popolnoma okrogla, jo povaljaj v krušnih drobtinah. Nato odloži predpasnik in si jih privošči skupaj z malim šefom.

Več