Mami na dopustu - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

19.02.2021

Mami na dopustu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Argeta spodbuja ljudi, da pogledajo na življenje z drugačne perspektive in kdaj pa kdaj zelo spremenijo svoje vsakdanje rutine. Zato je Argeta mamam podarila en dan počitka očetje in otroci pa so se lahko iz prve roke prepričali, kako veliko dela mame opravijo vsak dan doma.  

»Draga družina, 

 

Argeta bo vaši mami privoščila dan dopusta in jo odpeljala na razvajanje, ki si ga zasluži. V tej škatli boste našli vse, kar potrebujete za čas, ko boste sami doma. Tu boste našli nabor Argetinih izdelkov, s katerimi boste zaposlili vaše želodčke, in kocko opravil, ki bo hišna opravila spremenila v zabavo, mami pa ne bo pričakal kup dela, ko se bo spočita vrnila z dopusta,« so iz pisma v lično oblikovanih paketih Mami na dopustu prebrali očetje in otroci, mamice pa so se  zadovoljno nasmehnile, oddahnile in s pomočjo Argete odšle na razvajanje. Dobile so namreč en dan dopusta.

V paketih Mami na dopustu je bilo poskrbljeno za okusno malico

 

V paketih Mami na dopustu se je skrivalo nekaj za vsakega člana družine – za mamo bon za masažo, za ostale pa paket različnih Argetinih namazov in kocka opravil, s katero so se otroci učili o hišnih opravilih in se obenem še zabavali. Ne samo, da je bilo treba pobrisati prah, odnesti smeti in obesiti perilo, ampak je bila na kocki hišnih opravil tudi možnost, da sami izberejo in opravijo opravilo, ki ga je bilo potrebno doma še dodatno postoriti. Tako so bile mame res lahko popolnoma brezskrbne, medtem ko so uživale in se razvajale na počitku. Toda mama nikoli zares ne neha skrbeti za svojo družino in jo samo ‘poslati na dopust’ ni dovolj, saj mora nekdo poskrbeti za malico. In tukaj je vstopila Argeta s svojo posebno vlogo. S svojimi izdelki je mamam olajšala skrbi, saj so s kakovostnimi in hranljivimi namazi uspešno poskrbeli, da so bili želodčki polni in doma ni nihče ostal lačen.

Velik odziv na družbenih omrežjih

Odziv na akcijo Argete je bil zelo velik, saj je prek 3600 sledilcev hotelo poslati svojo mamo na dopust. Visoka številka reakcij na družbenih omrežjih je lep dokaz, da se ljudje zavedajo, da imajo mame res najtežjo službo na svetu. In tu jim je Argeta vedno pripravljena pomagati.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.