Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

09.08.2022

Zakaj je aluminij dobra izbira za embalažo?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pri Argeti svojo zavezo trajnosti spoštujemo tudi z embalažo, saj za to uporabljamo izključno aluminij. In zakaj je to dobra izbira? Aluminij je eden izmed redkih materialov, ki ga je mogoče reciklirati v neskončnost, kar pomeni, da se ga pri recikliranju nič ne izgubi, ampak se vsa vhodna surovina vrne v obliki novega, recikliranega aluminija.

To pa ni edina prednost, saj aluminij vsebino tudi odlično varuje pred svetlobo in ostalimi zunanjimi vplivi. Paštete na ta način ostanejo okusne in kakovostne, predvsem pa lahko z aluminijasto embalažo zagotovimo dolg rok trajanja. To dosežemo tudi z našim posebnim visokotehnološkim procesom termične obdelave, ki nadomesti uporabo konzervansov. Aluminij je tudi lažji kot železo ali steklo, kar pri transportu pomeni manjšo obremenitev okolja. Tako s pomembnimi koraki ustvarjamo najboljše male obroke, ki so prijazni tudi do našega okolja.

Zelo nam je pomembno, da lahko ponudimo le visoko kakovostne in brezkompromisno varne izdelke, zato ima vsa naša embalaža iz aluminija na notranji strani zaščitni sloj iz BPA-NI (Not Intent) premaza, ki ne vsebuje bisfenola A. Ta učinkovito preprečuje, da bi se sledi aluminija prenesle v izdelek, kjer bi ga lahko zaužili, kar je še dodatno zagotovilo za varen in kakovosten obrok.

Poudarek na kakovosti na vseh področjih in odgovorno upravljanje virov za embalažo naših dozic je naše vodilo. Zato trdno verjamemo v te vrednote, ki so ključ do uspeha mesnih in ribjih paštet številka 1 v Evropi.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.