Zaveza družbi - Argeta Slovenia

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Zaveza družbi

Odgovornosti, ki jo nosimo, se močno zavedamo. Zato aktivno iščemo družbena področja, katerim lahko prispevamo, jih izboljšujemo in jih nadgrajujemo, z veseljem se pridružujemo lokalnim zgodbam in s ponosom podpiramo boljšo in uspešnejšo prihodnost.

Naša zaveza družbi

 

Z izobraževanjem, podporo boljši prehrani in promocijo športa bomo pozitivno vplivali na kakovost življenja 20 milijonov ljudi.

Izboljševanje kakovosti vsakdanjega življenja

Ponuditi želimo kakovostno in poučno zabavo za otroke, povečati število vsebin in povezanih  projektov. 

ZAVEZE IN CILJI DO LETA 2030:

  • Izboljšali bomo kakovost zabavno-izobraževalnih vsebin za otroke.

Kot velik podpornik visoke kulinarike, želimo poskrbeti za uspešen razvoj in svetlo prihodnost te obrti, zato želimo ljudem približati okuse prestižnih chefov, mladim kuharskim mojstrom pa omogočiti njihove prve izkušnje v vrhunskih kuhinjah.  

ZAVEZE IN CILJI DO LETA 2030:

  • Omogočali bomo lažji dostop do vrhunske kulinarike.

Argeta Exclusive
Akademija

Prestižna linije Argeta Exclusive, katere poslanstvo je vrhunsko kulinariko približati vsem, ki cenijo kakovost in dobre okuse, je v desetletju ustvarila enajst ekskluzivnih gurmanskih okusov, ki so nastali tudi v sodelovanju z vrhunskimi domačimi in tujimi chefi.

Ob 10-letnici smo ustanovili Argeta Exclusive Akademijo, poseben mentorski program, ki  bo v sodelovanju z najboljšima šolama gastronomije v Sloveniji in na Hrvaškem vsako leto z izobraževanjem podprla dva mlada kuharska talenta ter prispevala k razvoju kakovostnih kuharskih kadrov.

Izboljševanje kakovosti življenja v družbi

Namenitev dela dobička za sponzorstva in donacije

 

S sponzorstvi in donacijami bomo aktivno vlagali in vračali družbi na področjih športa, kulture in izobraževanj.

 

ZAVEZE IN CILJI DO LETA 2030:

  • 1 % našega dobička bomo namenili sponzorstvom in donacijam

Naša družbena odgovornost
je ustvarila nov okus Argete

Pandemija COVID 19 je močno prizadela mala podjetja, med njimi tudi številne ribogojnice v regiji. Pri Argeti smo se povezali z ribogojnicami v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji ter odkupili fileje njihovih postrvi, ki jih zaradi izgube trga niso mogli prodati. 

Na vseh trgih smo tako ustvarili nov lokalni okus Argeta namazov s postrvjo, pri prodaji pa smo se odpovedali dobičku in s tem omogočili, da je bil nov namaz na voljo po še posebej ugodni ceni.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.