Argeta Junior - Argeta Kosovo
Spread Love

Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Shije argëtuese për më të vegjlit.

Pashtetat Argeta Junior e kthejnë çdo vakt në një kohë argëtuese për fëmijët, plot me përbërësit natyralë dhe me zero stres.
NJOMJA
LUBRIFIKIMI

Zbulo shijet

Fëmijët thjesht i admirojnë ato për shkak të shijeve të këndshme dhe të buta, dhe prindërit i pëlqen gjithashtu sepse e dinë se ato u ofrojnë fëmijëve një vakt të ushqyeshëm pa aditivë të dëmshëm.

Librat elektronikë të Argeta për fëmijët e vegjël

3 libra fëmijësh plot me aksion me detyra interaktive që nxisin zhvillimin e fëmijës.

  • Psikolog i njohur për zhvillimin
  • Shkrimtarë të njohur
  • Lojëra dhe detyra
Lexo librat elektronikë
Lajme

ARGËTOHUNI SË BASHKU ME JUNIORIN TONË!

Bashkohuni në aventurat e Juniorit dhe shkarkoni librin për ngjyrosje.

Abonohu në lajmet elektronike të Junior!

Asnjëherë mos qëndro pa frymëzim për receta argëtuese dhe aventura të paharrueshme për fëmijët.

Ju lutemi vendosni një e-mail adresë valide.
Ju lutem pranoni kushtet.

Mirë se vini në botën e simpatizuesëve të Argetës!

Lerëni që gazeta jonë të jetë frymëzimi juaj për aventura të egra, argëtim të paharrueshëm dhe receta të shijshme.

Dërgo

Abonohu në lajmet elektronike të Junior!

Abonohu