Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Filozofia e më të mirëve

Përdorimi i ingredientëve më të mirë krijon produkte me cilësi kaq të lartë sa nuk është nevoja t’u shtoni asgjë.
  • ngjyrues artificialë
  • konservues
  • përforcues artificialë shijeje
  • glutinë

Më e mira për ju nga brenda

Argeta gjithmonë garanton standardet më të larta dhe me çdo produkt vërtetojmë se edhe një ushqim i vogël mund të ofrojë cilësinë më të lartë.

Ne përdorim vetëm:

  • copa të zgjedhura mishi, peshku ose zarzavatesh dhe,
  • 100 përqind erëza natyrale dhe vajra vegjetale.

Në këtë mënyrë produktet tona përbëjnë një vakt të ushqyeshëm që mund ta shijoni pa u shqetësuar.

Ne garantojmë cilësi të jashtëzakonshme përmes:

  • prodhimit të fjalës së fundit, të teknologjisë së lartë,
  • një proces të veçantë të trajtimit me nxehtësi.

Kjo jep një jetëgjatësi më të lartë në raft për produktin, në një mënyrë të sigurt pa aditivë artificialë.

Më e mira edhe nga jashtë

Për produktin më të mirë nuk mjafton që të ketë vetëm përmbajtjen të jashtëzakonshme, prandaj ofrojmë gjithashtu edhe paketim të avancuar.

Alumini

Të gjitha kutitë tona janë prodhuar prej alumini të ricikluar, që mund të ripërdoret në vetvete në një cikël të pafund.

Jetëgjatësi më e gjatë

Alumini ofron një jetëgjatësi më të gjatë për produktin.

Mbrojtja nga faktorët e jashtëm

Alumini ofron mbrojtje të mirë nga faktorë të jashtëm.

Cilësia që do të të bindë

Prodhimi ynë i teknologjisë së lartë është në përputhje me standardet më të fundit të cilësisë. Gjithashtu ju ftojmë në një turne me video 360 gradë përmes fabrikave tona të prodhimit.

Shikoni video
Mësoni rreth vlerave tona

Ne prezantojmë ciklin e jetës së Argeta dhe vlerat tona që i japin shtysë asaj.

Lexo më shumë