Prodhim i fjalës së fundit - Argeta Kosovo
Spread Love

Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Shikojeni vetë

Na vizitoni dhe shikojeni vetë cilësinë!
Video 360°

Prodhim i fjalës së fundit, i teknologjisë së lartë

Ne përdorim një teknologji të fjalës së fundit dhe të lartë, duke aplikuar kontrolle të rrepta nga lëndët e para deri te hermetizimi i paketimeve për të krijuar vetëm produktet më të jashtëzakonshme për të cilat jemi shumë krenarë.

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC*

*Aplikohet për produktet e etiketuara.

Kontrolli i cilësisë

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO 14001

MSC*

*Aplikohet për produktet e etiketuara.

Së pari, ekspertët tanë të lartë kontrollojnë me kujdes cilësinë e lëndëve të para dhe paketimeve përpara se të supervizojmë më pas të gjithë procesin e prodhimit deri në hermetizimin dhe sterilizimin e pâtéve me ndihmën e instrumenteve moderne të kontrollit dhe kërkimeve laboratorike. Analiza përfundimtare kryhet gjatë një karantine 10-ditore, përpara se produkti të dalë drejt pikave të shitjes.

Trajtimi me nxehtësi

Steriliteti dhe freskia afatgjatë arrihen përmes trajtimit me nxehtësi. Trajtimi me nxehtësi është një proces teknologjik krejtësisht i sigurt, i cili është rezultat i viteve të kërkimeve dhe përvojës, dhe garanton që të gjitha produktet tona të jenë pa konservues.

Shikojeni vetë

Ne e kuptojmë se fjalët janë veç fjalë, prandaj në frymën e transparencës së plotë ne do t’ju mirëpresim me kënaqësi në fabrikën tonë të prodhimit, ku mund të shikoni vetë cilësinë e produkteve të Argetës.

  • 1. Turneu
  • 2. Personi i kontaktit
  • 3. Faleminderit
Fusha e detyrueshme.
Fusha e detyrueshme.
Fusha e detyrueshme.