Mish - Argeta Kosovo

Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Argeta
1/5

Pule me ajvar

Kombinim i shijshëm i klasikut të të gjitha kohëve, Argeta pule, me ajvar, i krijuar sipas shijes suaj.

Copëza të zgjedhur me kujdes të mishit të pulës, qumësht dhe proteina soje, erëza natyrale dhe me ajvar.
Mish pule
Proteina qumështi
Erëza natyrale
Ajvar
Kalori
1291 kJ (312 kcal)
Yndyrë
28 g *nga të cilat të ngopura 3,0 g
Karbohidrate
5,0 g *nga të cilat sheqerna 1,2 g
Proteina
10 g
Kripë
1,2 g
Përbërësit
Copëza të zgjedhur me kujdes të mishit të pulës, qumësht dhe proteina soje, erëza natyrale dhe me ajvar.
Mish pule
Proteina qumështi
Erëza natyrale
Ajvar
vlera ushqyese
energy_value
1291 kJ (312 kcal)
fat
28 g *nga të cilat të ngopura 3,0 g
carbohydrates
5,0 g *nga të cilat sheqerna 1,2 g
protein
10 g
salt
1,2 g
Argeta
2/5

Pule me copëza suxhuku

Duke përdorur copa suxhuku të prera në kubikë, për t’u përshtatur shijeve tuaja kemi krijuar një pâté që do t’ju çojë në Prishtinë.

Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes, me suxhuk dhe erëza natyrale.
Pulë
Sujuk
Erëza
Kalori
1349 kJ (326 kcal)
Yndyrë
30 g *onga të cilat të ngopura 4,4 g
Karbohidrate
3,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
Proteina
11 g
Kripë
1,0 g
Përbërësit
Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes, me suxhuk dhe erëza natyrale.
Pulë
Sujuk
Erëza
vlera ushqyese
energy_value
1349 kJ (326 kcal)
fat
30 g *onga të cilat të ngopura 4,4 g
carbohydrates
3,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
protein
11 g
salt
1,0 g
Argeta
3/5

Pule

Një shije e përjetshme që ka mbetur e preferuar dhe e pandryshuar që prej 53 vjetësh.

Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes, bulmet dhe proteinë soje dhe erëza natyrale.
Pulë
Proteinë
Erëza
Kalori
1279 kJ (309 kcal)
Yndyrë
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
Karbohidrate
2,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
Proteina
10 g
Kripë
1,3 g
Përbërësit
Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes, bulmet dhe proteinë soje dhe erëza natyrale.
Pulë
Proteinë
Erëza
vlera ushqyese
energy_value
1279 kJ (309 kcal)
fat
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
carbohydrates
2,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
protein
10 g
salt
1,3 g
Argeta
4/5

Pule Pikante

Një ushqim i shpejtë pikant për këdo që pëlqen ushqimet pikante.

Mish pule i zgjedhur me kujdes me kubikë specash të ëmbël, aromatizuar me barishte kopshti dhe spec pikant.
Pulë
Speca ëmbël
Erëza
Speca të nxehtë
Kalori
1291 kJ (312 kcal)
Yndyrë
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
Karbohidrate
2,8 g *nga të cilat sheqerna 0,8 g
Proteina
10 g
Kripë
1,3 g
Përbërësit
Mish pule i zgjedhur me kujdes me kubikë specash të ëmbël, aromatizuar me barishte kopshti dhe spec pikant.
Pulë
Speca ëmbël
Erëza
Speca të nxehtë
vlera ushqyese
energy_value
1291 kJ (312 kcal)
fat
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
carbohydrates
2,8 g *nga të cilat sheqerna 0,8 g
protein
10 g
salt
1,3 g
Argeta
5/5

Orient

Një zgjedhje e shkëlqyer për të gjithë ata që pëlqejnë shijet ekzotike dhe tërheqëse të Lindjes.

Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes me speca të prerë në kubikë dhe një miks erëzash lindore.
Pulë
Speca ëmbël
Speca të nxehtë
Kalori
1279 kJ (309 kcal)
Yndyrë
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
Karbohidrate
2,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
Proteina
10 g
Kripë
1,3 g
Përbërësit
Copa mishi pule të zgjedhura me kujdes me speca të prerë në kubikë dhe një miks erëzash lindore.
Pulë
Speca ëmbël
Speca të nxehtë
vlera ushqyese
energy_value
1279 kJ (309 kcal)
fat
29 g *nga të cilat të ngopura 3,6 g
carbohydrates
2,1 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
protein
10 g
salt
1,3 g

Përdorimi

LUBRIFIKIMI

NJOMJA

1

Shikojeni vetë

VIDEO 360°

#argeta #spreadgood