Rezultati i studimit më të fundit të Neilsen konfirmoi se Argeta, me një përqindje tregu prej 29,7 për qind, është bërë markë lider për pâtétë në Zvicër.

Ajo qëndron përpara markës vendase, Le Parfait të Nestlé, me më shumë se një për qind. Ne jemi gjithashtu krenarë për indeksin e shpërndarjes së ponderuar, që arrin në 89 dhe tregon se Argeta mund të gjendet në pothuajse të gjitha dyqanet. Kjo do të thotë se pas rajonit të Adriatikut dhe Austrisë, Zvicra është bërë guri i radhës më i rëndësishëm i kalimit në shtegun fitimtar të Atlantic Grupa dhe Argeta drejt ndërkombëtarizimit.