Peshk - Argeta Kosovo

Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Argeta
1/1

Tuna

Shija e detit më e pëlqyer dhe e vlerësuar më shpesh.

Copa të zgjedhura me kujdes peshku ton fletëverdhë me proteina bulmeti, spec djegës dhe erëza natyrale.
Ton
Proteinë
Spec i kuq
Erëza
Kalori
1325 kJ (320 kcal)
Yndyrë
29 g *nga të cilat të ngopura 3,4 g
Karbohidrate
1,8 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
Proteina
13 g
Kripë
1,2 g
Përbërësit
Copa të zgjedhura me kujdes peshku ton fletëverdhë me proteina bulmeti, spec djegës dhe erëza natyrale.
Ton
Proteinë
Spec i kuq
Erëza
vlera ushqyese
energy_value
1325 kJ (320 kcal)
fat
29 g *nga të cilat të ngopura 3,4 g
carbohydrates
1,8 g *nga të cilat sheqerna 0,5 g
protein
13 g
salt
1,2 g

Përdorimi

LUBRIFIKIMI

NJOMJA

1

Shikojeni vetë

VIDEO 360°

#argeta #spreadgood