Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Ne jemi Argeta

Për më shumë se 50 vjet në çdo gjë që bëjmë ne kemi pasur në mendje dhe në zemër klientët tanë. Ne kërkojmë të ofrojmë ushqimin më të mirë në mënyrën më të sinqertë, prandaj vazhdimisht përmirësojmë recetat tona dhe proceset e përgatitjes. Ne jemi prodhuesi më i madh i pâtéve në botë, dhe ngjyra portokalli e Argeta e regjistruar me të drejta autori shfaqet me krenari në më shumë se 30 tregje në mbarë botën.

Misioni

Misioni
Për të krijuar ushqimet e lehta më të mira në mënyrën më të sinqertë.

Vizioni

Vizioni
Të ofrojmë përvojën krejtësisht pa stres të një ushqimi të lehtë.

A e dini se?

Ideja e Argeta u krijua krejtësisht si koincidencë.


Punonjësit e fabrikës së kubave me koncentrat rezistuan kur u lodhën nga e njëjta drekë që hanin: vetëm mish pule nga supa. Prandaj, menaxhimi vendosi të përdorë mishin nga i cili bënin supën për të prodhuar pâté. Për këtë arsye, kur prodhojmë pâtétë Argeta ne vazhdojmë që në fillim të gatuajmë supën dhe vetëm atëherë të përdorim mishin dhe ky është gjithashtu sekreti i suksesit tonë.


Punonjësit e fabrikës së kubave me koncentrat rezistuan kur u lodhën nga e njëjta drekë që hanin: vetëm mish pule nga supa. Prandaj, menaxhimi vendosi të përdorë mishin nga i cili bënin supën për të prodhuar pâté. Për këtë arsye, kur prodhojmë pâtétë Argeta ne vazhdojmë që në fillim të gatuajmë supën dhe vetëm atëherë të përdorim mishin dhe ky është gjithashtu sekreti i suksesit tonë.

Në një vit ne kemi blerë pashteta Argeta më shumë se gjatësia e Murit të Madh të Kinës.


Është e vërtetë se Argeta është e njohur, për çdo sekondë 4 pashteta Argeta janë duke u hapur në botë. Dhe çdo vit ne prodhojmë më shumë se 130.000.000. Nëse do t'i vendosnim ato krah për krah, do të kalonin gjatësinë e Murit të Madh të Kinës.


Është e vërtetë se Argeta është e njohur, për çdo sekondë 4 pashteta Argeta janë duke u hapur në botë. Dhe çdo vit ne prodhojmë më shumë se 130.000.000. Nëse do t'i vendosnim ato krah për krah, do të kalonin gjatësinë e Murit të Madh të Kinës.

Argeta ka emrin e saj.


Në vitin 2013, një vajzë e quajtur Argeta ka lindur në Kosovë. Ata thonë se ata gëzojnë tingujt e fjalës, por janë të sigurt se vetë brendi kishte një ndikim të nënndërgjegjeshëm mbi zgjedhjen e tyre. Vajza është një tifoz i madh i Argetës, sidomos Argeta Junior dhe pasi produkti është shumë i njohur në Kosovë të gjithë miqtë e saj e duan emrin.


Në vitin 2013, një vajzë e quajtur Argeta ka lindur në Kosovë. Ata thonë se ata gëzojnë tingujt e fjalës, por janë të sigurt se vetë brendi kishte një ndikim të nënndërgjegjeshëm mbi zgjedhjen e tyre. Vajza është një tifoz i madh i Argetës, sidomos Argeta Junior dhe pasi produkti është shumë i njohur në Kosovë të gjithë miqtë e saj e duan emrin.

Makina e kohës nga faqja kryesore

Udhëto në kohë
1957
bullet
Në fillim kishte kuba me koncentrat
1963
bullet
Lindi pâtéja
1977
bullet
Pâtéja merr emrin Argeta
1993
bullet
Argeta kalon kufijtë për herë të parë
2000
bullet
Shije të reja: mëlçi, mish viçi, mish gjeldeti
2002
bullet
Krijimi i slloganit “Argeta – ana e mirë e bukës.”