Ne përdorim kukit (kukit e detyrueshme, analitike dhe të marketingut) për t’u siguruar për funksionimin e duhur të uebsajtit tonë dhe për të përmirësuar përvojën tuaj si përdorues. Klikoni te “personalizo cilësimet ” për të menaxhuar preferencat tuaja. Për më shumë informacione të detajuara, ju lutemi shikoni politikën tonë të kukive.

Kutia ideale e drekës për fëmijën tuaj

Koha e leximit 1 min Ndani

Qoftë një ditë e gjatë në shkollë, një pasdite e mbushur me aktivitete jashtëshkollore ose thjesht një udhëtim i shkurtër me familjen, këtu do të gjeni një recetë të shijshme, të shpejtë dhe të thjeshtë për kutinë ideale të drekës.

Përbërësit:

  • Panine me miell integral
  • Argeta Junior original pâté
  • Mocarela
  • Domate
  • Domate qershizë
  • Spinaq me gjethe të vogla
  • Fruta të stinës

Si?

Prit paninen me miell integral dhe lyeje me pashtetën Argeta Junior original.

Bashko dy pjesët e panines dhe vendos sanduiçin e përgatitur në kutinë e drekës.

Prit mocarelën dhe domatet dhe vendosi në kutinë e drekës njëra mbi tjetrën. Sipas dëshirës, mund t’i hedhësh pak vaj ulliri ose lëng limoni.

Shto një ose dy copa frutash të stinës në kutinë e drekës dhe fëmija yt është gati për t’u nisur.

Më shumë