Moderna proizvodnja - Argeta Serbia
Spread Love

Kako bismo obezbedili pravilan rad veb-sajta i poboljšali vaše iskustvo, koristimo sledeće kolačiće: neophodne, analitičke i marketinške. Klikom na “prilagođavanje postavki” možete da upravljate njima. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

Uveri se svojim očima

Poseti nas i uveri se u kvalitet!
Pogledaj video

Najsavremenija, visokotehnološka proizvodnja

Naša proizvodnja je najsavremenija i visokotehnološka jer pod strogim nadzorom od odabira sirovina do zatvaranja ambalaže stvaramo samo najizvrsnije proizvode kojima se ponosimo.

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO

MSC*

*Primenjuje se na označene proizvode.

Kontrola kvaliteta

FSSC 22000

HAACP

HALAL*

ISO 9001:2000

ISO

MSC*

*Primenjuje se na označene proizvode.

Naši vrhunski stručnjaci prvo precizno proveravaju kvalitet svih sirovina i ambalaže, a zatim savremenim kontrolnim instrumentima i laboratorijskim istraživanjima prate postupak proizvodnje sve do zatvaranja i sterilizacije pašteta. Finalne analize vršimo tokom 10-dnevnog karantina pre slanja proizvoda u prodavnice.

Termička obrada

Sterilnost i trajnost proizvoda obezbeđujemo termičkom obradom. Radi se o potpuno besprekornom tehnološkom procesu koji je plod dugogodišnjih istraživanja i iskustva. Zahvaljujući ovom procesu, nijedan naš proizvod ne sadrži konzervanse.

Uveri se svojim očima

Budući da smo svesni da su reči samo reči, u duhu potpune transparentnosti pozivamo te da posetiš našu proizvodnju gde ćeš moći da se uveriš svojim očima u kvalitet Argetinih proizvoda.

  • 1. Obilazak
  • 2. Lice za kontakt
  • 3. Zahvala
Obavezno polje.
Obavezno polje.
Obavezno polje.