Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

SPREAD GOOD

»Eat good, feel good, spread good.«
 

»Spread good« je naš trajnostni program, s katerim filozofijo širjenja najboljšega za vse uresničujemo tako na izdelčnem kot tudi na okoljskem in družbenem področju. 

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot znamka mednarodnih razsežnosti, zato aktivno vlagamo v doseganje trajnostnih ciljev.

Preberite naše trajnostno poročilo za leto 2022.

Misija

Ustvarjati najboljše male obroke na najbolj iskren način.

Vizija

Omogočiti ultimativno doživetje brezskrbnih malih obrokov.

Izzive spreminjamo v priložnosti


Naša družba in naš planet se soočata z velikimi in pomembnimi izzivi.

Zavedamo se nujnih ekosistemskih sprememb, ki jih mora sprejeti prehranska industrija.
Zavedamo se pomena zdrave in kakovostne hrane ter povečanega povpraševanje po rastlinski prehrani. Zavedamo se, da imamo moč pomagati tistim, ki pomoč potrebujejo.

Naša vloga je, da se proaktivno zavzemamo za pobude in aktivnosti, ki bodo na vseh področjih širile dobro ter izboljševale svet za nas in za naše potomce.

Zaveze našega trajnostnega programa »Spread good« smo razdelili na tri ključna področja.

Zaveza uporabnikom

Želimo ponuditi najboljše možne izdelke z visoko kakovostnimi sestavinami, brez aditivov, v varnem pakiranju in za vse okuse.

Zaveza okolju

 V proces proizvodnje že dolgo vgrajujemo elemente trajnostnega razvoja, s katerimi želimo našim uporabnikom, partnerjem, zaposlenim in okolju vračati samo dobro.

Zaveza družbi

Pozornost namenjamo tistim, ki jo zares potrebujejo, z vključevanjem lokalnih podjetnikov, nadarjenih športnih upov in drugih dobrodelnih pobud v dolgoročne projekte pa nudimo več kot samo enkratno pomoč.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.

Od besed
k dejanjem

Obljube so samo obljube, dokler jih ne izpolniš, pravijo. In s tem se popolnoma strinjamo. Mi nekatere svoje obljube uresničujemo na projektih, ki jih predstavljamo spodaj.