Navduši

z restavracijskim doživetjem pri sebi doma.

Argeta Exclusive
V ekskluzivne dobrote za prave gurmane so vrhunski chefi ujeli prefinjene kombinacije okusov, s katerimi si lahko izkušnjo vrhunske kulinarike pričarate kar doma.

Mojstrovine kulinaričnih
virtuozov

Z ekskluzivnimi kombinacijami okusov te razvajajo vrhunski chefi, ki s svojimi kreacijami navdušujejo tudi najzahtevnejše gurmane. Preveri, kateri chef lahko trenutno razvaja tvoje brbončice.

V istrskem vrtincu fazana in artičoke
Fazan z artičoko
Argeta Exclusive 2023

V istrskem vrtincu fazana in artičoke

Odkrijte kulinarično stvaritev najmlajšega z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Filipa Matjaža, ki živi za to, da pripoveduje zgodbe in z okusi izziva čutila.

Navdih je chef Filip našel pri divji ptici, ki ga je izzivala s kompleksnim okusom, in svoji najljubši sestavini z domačega vrta.

Svoj poklon istrski tradiciji in lokalnim sestavinam je predstavil v novem okusu Argete Exclusive Fazan z artičokami, ki bo očaral tudi prekaljene gurmane.

Največja imena
kulinarike

Vaše brbončice na kulinarična popotovanja s paštetami Argeta Exclusive že več kot 10 let vodijo snovalci kulinaričnih simfonij. Odkrij, kateri vrhunski chefi so že pustili svoj pečat na Argeti Exclusive.

à la Igor Jagodic
À la Igor Jagodic - srna z malino in črnim orehom
Argeta Exclusive 2022

à la Igor Jagodic

Izjemno sočen srnin file, skrivnostni črni orehi in sveža malina, ki s kislino jed poveže v celoto in jo ponese na vrhunski nivo. Chef Igor Jagodic je navdih za ta okus našel v eni izmed najboljših jedi, kar so jih postregli v z Michelinovo zvezdico nagrajeni restavraciji Strelec.

à la Nina Čarman
à la Nina Čarman
Argeta Exclusive 2021

à la Nina Čarman

V poklonu slovenskim tradicionalnim okusom je chefinja Nina Čarman ustvarila popolno kombinacijo posoške postrvi, pehtrana in belega vina za izjemno kulinarično razvajanje.

à la David Vračko
à la David Vračko
Argeta Exclusive 2020

à la David Vračko

Neverjetno talentirana brata Vračko sta v Argetinih ekskluzivnih okusih predstavila svoji osebnosti – prvi umirjeno prefinjenost in drugi neustavljivo kreativnost.

à la Gregor Vračko
à la Gregor Vračko
Argeta Exclusive 2020

à la Gregor Vračko

Neverjetno talentirana brata Vračko sta v Argetinih ekskluzivnih okusih predstavila svoji osebnosti – prvi umirjeno prefinjenost in drugi neustavljivo kreativnost.

Chefove mojstrovine
izpod tvojih rok

Navduši in očaraj! Vsak vrhunski chef  vedno pripravi recept, s katerimi lahko na kulinarično odisejado popelješ svoje najbližje.

Vloženi črni orehi

Igor Jagodic, restavracija Strelec
Vstopi v svet zvoka in okusa

Vstopi v svet zvoka in okusa

Argeta Exclusive zadovolji vseh pet čutov. Raziskovalna skupina tehnologov, zvočnih inženirjev in skladateljev je doživetje okušanja prevedla v zvok.

Ekskluzivna zbirka

Odkrij vse pretekle okuse

Chef Janez Bratovž in chef Nikola Tadijanović2019 - 10 LET EKSKLUZIVNIH OKUSOV

Chef Janez Bratovž in chef Nikola Tadijanović

Ob 10. obletnici smo posebej za vas obudili dve priljubljeni kreaciji vrhunskih chefov; Argeta Exclusive à la JB restavracija in Argeta Exclusive à la Stari Kaštel – s katerimi smo obeležili 10 let ekskluzivnih zgodb, ki jih v sodelovanju z vrhunskimi chefi pišemo za prave gurmane.

Chef Luka Košir2018 - ARGETA EXCLUSIVE À LA CHEF LUKA KOŠIR

Chef Luka Košir

Pod kulinarično kreacijo omejene serije Argeta Exclusive sej je leta 2018 podpisal talentirani kuharski virtuoz, chef Luka Košir, ki zagotovo spada v sam vrh slovenske kulinarike. V značilnem inovativnem slogu je svoji račji specialiteti dodal razkošno vaniljo in lešnike v sladkem pomarančnem likerju ter poslastico dopolnil z ostrino začimbne mešanice kardamoma, cimeta, klinčkov in pimenta. Za popolno izkušnjo vas vabimo, da si jo privoščite na grobem lesenem podstavku ali pa kar v objemu narave, od koder tudi izhaja zamisel zanjo.

Chef Janez Bratovž2017 - ARGETA EXCLUSIVE À LA JB

Chef Janez Bratovž

Ko govorimo o Argeti Exclusive, govorimo o izbranosti, edinstvenosti in odličnosti. Tako s ponosom predstavljamo ekskluziven okus leta 2017, ki ga je v svojem slogu ustvaril kuharski velemojster svetovnega kova chef Janez Bratovž JB. Izvrstno pripravljena piščančja jetra je oplemenitil s kandirano pomarančo, ki okusu daje igrivo svežino, prestižnim konjakom ter mešanico začimb ingverja, pimenta, koriandra in muškata, ki prefinjeno zaokrožajo drzno celoto paštete.

Chef Nikola Tadijanović2016 - ARGETA EXCLUSIVE À LA STARI KAŠTEL

Chef Nikola Tadijanović

Za navdušenje brbončic je leta 2016 v svoji kreaciji poskrbel mladi virtuoz iz restavracije Stari Kaštel, chef Nikola Tadijanović. Poiskal je najboljše iz morja, sadovnjaka in čebelnjaka ter s tem ustvaril prvo Argeto s sadnomedenim pridihom. Uživajte v edinstveni, prestižni kombinaciji izbranih okusov dimljenega brancina z dodatkom sočne hruške in sladkega medu.

Chefi Alessandro Gavagna,  Tomaž Kavčič in Teo Fernetich2015 - ARGETA EXCLUSIVE CHEF SELECTION

Chefi Alessandro Gavagna, Tomaž Kavčič in Teo Fernetich

Trije izjemni ustvarjalci, tri izvrstne kreacije v edinstveni kombinaciji za prave gurmane. Argeta Exclusive Chef Selection je izbor treh mojstrovin, ki so jih za Argeto pripravili najvidnejši kulinarični ustvarjalci v regiji, chef Alessandro Gavagna, restavracija La Subida, chef Tomaž Kavčič, Zemono, in chef Teo Fernetich, restavracija San Rocco.

Chef Alessandro Gavagna2014 - ARGETA EXCLUSIVE À LA SUBIDA

Chef Alessandro Gavagna

Izjemnega, s prestižno Michelinovo zvezdico okronanega kulinaričnega ustvarjalca in vodjo slovite restavracije La Subida smo izzvali, da nam zaupa svojo interpretacijo nove sezonske posebnosti. Jelenov file, delikatesa celinskih gozdov, pistacija južnega sredozemlja, aromatičen venček naravnih začimb bližnjega vzhoda, sestavljen iz črnega popra, koriandra, kardamoma in ingverja, ter kanček naravnega vinskega kisa Sirk. Harmonična kreacija za gurmane.

Chef Tomaž Kavčič2013 - ARGETA EXCLUSIVE À LA ZEMONO

Chef Tomaž Kavčič

Velikega kulinaričnega ustvarjalca in vodjo Gostilne pri Lojzetu smo izzvali, da nam zaupa svoj pogled na kulinarično posebnost. Losos, delikatesa severnih morij, dišeči rožmarin z mediteranskim karakterjem in kanček zvezdnatega janeža z aromo skrivnostnega bližnjega vzhoda, to je res izjemna kreacija za prave gurmane.

Chef Teo Fernetich2012 - ARGETA EXCLUSIVE À LA SAN ROCCO

Chef Teo Fernetich

V sodelovanju s priznano istrsko restavracijo San Rocco in njenim chefom Teom Fernetichem smo v letu 2012 pripravili svojevrsten namaz iz mlade govedine s šparglji in sušenimi paradižniki. Izvrsten okus, ki vas bo popeljal vse do Istre in njenih okusnih dobrot.

Tuna z oljčnim oljem in olivami2011 - ARGETA EXCLUSIVE

Tuna z oljčnim oljem in olivami

V letu 2011 smo odkrivali izbrane okuse Mediterana. Za razvajanje brbončic smo poskrbeli z namazom iz prvovrstne tunine, sredozemskih oliv in deviškega olivnega olja.

Jelenova z rožmarinom2010 - ARGETA EXCLUSIVE

Jelenova z rožmarinom

Druga, ki je vstopila v družino Argete Exclusive, je bila izjemna divjačinska poslastica s pridihom mediterana. Nasprotja se privlačijo, zato smo združili okusno jelenovo meso in čudovito aromo rožmarina, ki ju še danes lahko najdete v redni ponudbi Argete Exclusive.

Goveja pašteta s tartufi2009 - ARGETA EXCLUSIVE

Goveja pašteta s tartufi

V letu 2009 smo prvič začutili neponovljivost črnega tartufa. Ta kulinarični diamant smo skrili v seriji paštet Argeta Exclusive in ga čudovito združili z izbranimi kosi govejega mesa. Skupaj so tvorili poslastico za vsakega gurmana, ki je še danes med najbolj priljubljenimi.

Želiš poskusiti ekskluzivni okus?

Spoznaj tudi ostale izdelke Argeta
Argeta
Argeta Junior
Argeta Veggie
Argeta Meatless
Obogati svoj
e-nabiralnik z našim novičnikom!

Obljubimo, da bomo pošiljali le najokusnejša sporočila! #SpreadGood

Katere novice želiš prejemati?