Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Ekskluzivne dobrote za prave gurmane

Izjemne namaze Argeta Exclusive odlikujejo edinstvene kombinacije okusov in podpisi priznanih chefov. Doživite nepozabno izkušnjo vrhunske kulinarike kar doma.
Pomakanje
Mazanje

Odkrij okuse

Bogati goveji pašteti z Zigante tartufi se vsako leto pridruži nova omejena serija s podpisom priznanega chefa.

NAJ VAS OČARA SRNA V OBJEMU MALINE IN ČRNEGA OREHA

Spoznajte z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Igorja Jagodica, kulinaričnega virtuoza, ki ga vodi preciznost in navdihuje francoska kuhinja. Prisluhnite zgodbam, ki so jih o njem povedali drugi, in okusite tisto, ki jo pripoveduje njegova ekskluzivna kreacija srnine paštete z malino in črnim orehom.

VSTOPITE

Argeta Exclusive Akademija

Spremljajte napredek dveh mladih
kuharskih talentov, ki se kalita
pod okriljem priznanih chefov.

Več o Akademiji

VSTOPITE V DOŽIVETJE ZVOČNEGA OKUŠANJA

Namazi Argeta Exclusive sedaj zadovoljijo vseh pet čutov. Raziskovalni skupini tehnologov, zvočnih inženirjev in skladateljev je uspelo nemogoče – doživetje okušanja so s pomočjo znanosti prevedli v zvok. Prosimo, poskusite.

VSTOPITE

ODKRIJ PRETEKLE OKUSE

2020
bullet
À la GREGOR IN DAVID VRAČKO

V zgodbi Argete Exclusive sta svoje poglavje napisala tudi izjemno talentirana David in Gregor Vračko, brata, ki sta v svojih kreacijah predstavila svoji osebnosti – umirjeno prefinjenost in neustavljivo kreativnost.

2018
bullet
A LA CHEF LUKA KOŠIR

Ko se v razkošnem okusu srečajo račje prsi, praženi lešniki in sladka vanilija.

2017
bullet
A LA JB RESTAVRACIJA

S ponosom predstavljamo ekskluzivni okus, ki ga je v svojem slogu ustvaril kuharski velemojster svetovnega kova chef “JB” Janez Bratovž.

2016
bullet
STARI KAŠTEL

Za navdušenje vaših brbončic je z morsko poslastico poskrbel mladi virtuoz iz restavracije Stari Kaštel, chef Nikola Tadijanović.

2015
bullet
SAN ROCCO

V sodelovanju s priznano istrsko restavracijo San Rocco in chefom Gavagno smo pripravili svojevrsten mediteranski namaz.

2014
bullet
LA SUBIDA

S prestižno Michelinovo zvezdico okronan kulinarični ustvarjalec in vodja slovite restavracije La Subida, nam je zaupal svojo interpretacijo sezonske delicije.

2013
bullet
DVOREC ZEMONO

Velikega kulinaričnega ustvarjalca in vodjo Gostilne pri Lojzetu, Tomaža Kavčiča, smo izzvali, da nam predstavi svoj pogled na kulinarično posebnost.

ODKRIJ PRETEKLE OKUSE