Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. S klikom na “prilagodite nastavitve” lahko upravljate z njimi. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

ARGETA EXCLUSIVE À LA FILIP MATJAŽ

V novi sezoni vrhunske serije Argete Exclusive vas bo s svojo nepričakovano kreativnostjo navduševal izzivalec čutil, chef Filip Matjaž, najmlajši slovenski dobitnik Michelinove zvezdice.

Filip Matjaž, chef v restavraciji COB, vas bo popeljal skozi zgodbo, ki bo popolnoma pretentala vaša čutila. V njegovi kuhinji ni nič tako, kot se zdi. Vsak prvi vtis zavaja in vsak okus preseneti. In tudi za tisto, kar začutite, se sprašujete – je to sploh resničn? In kaj sledi?

Oglejte si video in se prepustite zgodbi Filipa Matjaža, ki odkriva skrivnosti okusov in preseneča na vsakem koraku.

V istrskem vrtincu fazana in artičoke

Odkrijte kulinarično stvaritev najmlajšega z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Filipa Matjaža, ki živi za to, da pripoveduje zgodbe in z okusi izziva čutila.

Navdih je chef Filip našel pri divji ptici, ki ga je izzivala s kompleksnim okusom, in svoji najljubši sestavini z domačega vrta.

Svoj poklon istrski tradiciji in lokalnim sestavinam je predstavil v novem okusu Argete Exclusive Fazan z artičokami, ki bo očaral tudi prekaljene gurmane.

SPOZNAJ OKUS

izziv za vsa čutila

izziv za vsa čutila

Filiozofija chefa Filipa Matjaža temelji na aktivnem vključevanju gostov v vsako jed, saj želi prehranjevanje spremeniti iz rutine v ritual za pripovedovanje zgodb in ohranjanje tradicije.

Vstopite v interaktivno virtualno doživetje, kjer ni nič tako, kot se zdi, in spoznajte še več o chefovi filozofiji!

VSTOPI V DOŽIVETJE