Dobra stran športa.

Pri Argeti slavimo dobre strani športa, saj verjamemo, da je šport tisti, ki prebuja najboljše v nas, nas uči vztrajnosti in nagrajuje naš trud.

Zato se zahvaljujemo športu za vse, kar nam daje, in podpiramo tiste, ki ga živijo s srcem. Tiste, ki v športu ne vidijo le tekmovanja, ampak tudi priložnost za rast.

In vse tiste, ki vedo, da biti številka 1 ni le rezultat, temveč posledica popolne predanosti in vztrajnosti.

Argeta podpira
SLOSKI biatlon

SLOSKI biatlon

Biatlon je disciplina prepletanja vzdržljivosti in natančnosti. Športnike z vsakim treningom uči, kako po težkih kilometrih umiriti misli in ohraniti zbranost, ko je to najbolj potrebno. Z velikim zanosom tudi pri Argeti podpiramo slovenske biatlonce in mednarodna biatlonska tekmovanja na Pokljuki, ter skupaj slavimo dobre strani športa, ki bogatijo naša življenja.

SLOSKI alpsko smučanje

SLOSKI alpsko smučanje

V svetu vrhunskega smučanja, kjer vsak zavoj šteje, naši smučarji težijo k popolnosti na progi in ob njej ter so vsak dan hvaležni športu za neprecenljive življenjske lekcije. To strast delimo z njimi, saj razumemo, da je smučanje več kot šport. Kot zlati sponzor smo ponosni, da smo del njihovega potovanja in da skupaj slavimo dobre strani športa.

SLOSKI smučarski skoki in nordijska kombinacija

SLOSKI smučarski skoki in nordijska kombinacija

Reprezentanca, ki združuje smučarske skoke in nordijsko kombinacijo, je živ dokaz, kako športi lahko združujejo, navdihujejo in premikajo meje. V smučarskih skokih se v zraku kažeta pogum in natančnost, medtem ko nordijska kombinacija zahteva vzdržljivost in strategijo. Pri Argeti smo izjemno ponosni, da podpiramo reprezentanco, ki je odraz dobrih strani športa.

Mladi perspektivni športniki

Mladi perspektivni športniki

Pri Argeti vedno gledamo naprej in smo podporniki prihodnosti športa. S pokalom Argeta Junior dajemo mladim talentom, bodočim zvezdam nordijskega in alpskega smučanja ter biatlona priložnost, da utrdijo svoj karakter. Vsako leto več kot 1.000 mladih športnikov doživi vznemirljivost tekmovanj, ki jim odprejo vrata v svet vrhunskega športa, s čimer smo priča rojstvu novih junakov.

Košarka

Košarka

Košarka kot šport je simbol neustavljivega napredka in strasti, ki prebiva v vsakem igralcu in navijaču. Vsak met, vsak skok in vsak dribling so odraz zaveze k odličnosti do vseh, ki živijo za košarko. KK Cedevita Olimpija že desetletja navdihuje generacije in ustvarja junake, zato tudi z našo podporo slavimo dobre strani športa in spodbujamo vse, da so vsak dan boljši v vsem, kar počnejo.

Jaka Remec

Jaka Remec

Jaka Remec je ena najsvetlejših zvezd v svetu BMX kolesarstva prostega sloga. Z neverjetno zbirko trikov in medalj, ki se z vsakim dnem širi, Jaka navdihuje mlade kolesarje po vsem svetu. V Argeti ga z veseljem podpiramo na njegovi poti proti vrhu in spodbujamo naslednjo generacijo športnikov, da sledijo svojim strastem in presegajo svoje meje.

Hrvaška smučarska reprezentanca

Hrvaška smučarska reprezentanca

Pri Argeti srčno podpiramo tudi hrvaško smučarsko reprezentanco, saj sta njihova predanost in strast na snegu naš navdih. Vsi narejeni zavoji in uspešno premagani izzivi so del naše zgodbe o dobrih straneh športa. Združeni praznujemo vsako zmago in se učimo iz preizkušenj, pri tem pa nas žene skupna ljubezen do smučanja.

Sophia Schneider

Sophia Schneider

Nemška biatlonka Sophia Schneider je dokaz, kaj lahko dosežemo s trdim delom v športu. Pri Argeti smo ponosni, da podpiramo njeno navdihujočo pot, ne le zaradi njenih uspehov, temveč tudi zaradi tega, kako vpliva na druge. Sophia je vzornica, ki dokazuje, da gre pri športu za to, da si postavljaš izzive in rasteš. S tem, ko podpiramo Sophio, podpiramo pravi duh športa.

Selina Grotian

Selina Grotian

Zgodba šele 19-letne nemške biatlonke Seline Grotian je nastajajoča zgodba o zagnanosti in mladi energiji v športu. Selina je vzornica, ki dokazuje, kaj lahko dosežemo s požrtvovalnostjo in da je šport več kot le zmaga. Z veseljem podpiramo zgodbe, kot je Selinina, ker prikazujejo napredek z vsakim korakom na poti k temu, da postanemo št. 1. S podpiranjem Seline praznujemo njeno pozitivno sporočilo, ki ga prinaša v svet športa.

Hvala, šport
 • Žan Kranjec

  Žan Kranjec

  »Vsak spust, vsak izziv – hvala, šport, da me delaš močnejšega.«
 • Anamarija Lampič

  Anamarija Lampič

  »Hvala, šport, ker v moje življenje prinašaš svobodo.«
 • Lena Repinc

  Lena Repinc

  »Hvala, šport, za trenutke sprostitve, ko sem lahko v miru sama s sabo.«
 • Jakov Fak

  Jakov Fak

  »Hvala, šport, ker krepiš mojo samopodobo in me učiš ne ozirati se na mnenja drugih.«
Projekti
Dobra stran športa je del vizije Spread Good.
Spread good

Dobra stran športa je del vizije Spread Good.

Spread Good je naš trajnostni program, s katerim uresničujemo filozofijo najboljšega na področju naših izdelkov ter v odnosu do ljudi, družbe in okolja.

Obogati svoj
e-nabiralnik z našim novičnikom!

Obljubimo, da bomo pošiljali le najokusnejša sporočila! #SpreadGood

Katere novice želiš prejemati?